Gündem:
AKAYDIN'DAN TÜREL'E JET-SERT YANIT
AKAYDIN'DAN TÜREL'E JET-SERT YANIT
Antalya'da evrak baskını

Akaydın “Türel o koltuğa oturursa çok ayıplı bir belediye başkanı olacak. Benim belediyede arka odamda büyük çoğunluğu 60 aylık belediye meclis gündemlerinin fotokopileri, proje teklifleri, kitap, broşür gibi lüzumsuz evraklarla doluydu. Türel’e temiz bırakalım diye biz bu evrakların temizlenmesini istedik. Arkadaşlarımız da bunların yakılarak imha edilmesini istemiş. Benim haberim bile yoktu yakılacağından. En iyi imha yöntemi yakma demişler ve bu olay gerçekleşmiş” dedi.

EKSİK VARSA SORUŞTURMA AÇSIN

Yakılan evrakların arasında önem taşıyan hiçbir belgenin olmadığını savunan Akaydın, “Duydum Menderes oradaymış. Kendisi hepsini incelesin, ayıplı tek bir belge bulamaz. Üstelik burası resmi bir kurum, bütün evrak kayıt altına alınıyor. En ufak bir evrak eksiği varsa, belediyede oturur koltuğa inceler. Evrak eksiğini açıklayamayan memura da soruşturma açar” diye konuştu.

TÜREL DELİKANLI OLSUN

Türel’in, “Amerika’ya kızının yanına kaçacak” iddiasına çok sert yanıt veren Akaydın şöyle dedi:

“Bunlar ayıp şeyler. Utanmazlık, hazımsızlık yapmasın. Ben buradayım, belediyeyi alacaksa delikanlı gibi alsın. Böyle çamur atarak olmaz bu işler. ‘Kâğıtlarda ıslak imza var’ demiş. Islak imza olması yolsuzluk belgesi anlamına mı gelir? Ayrıca ben salak mıyım yolsuzluk evraklarını neden onlarca işçinin olduğu bir yerde yakayım?  Böyle bir şey olsa kır evim var, götürürüm oraya başında da durur yakarım. Yolsuzluk belgesi işçiye verilip 'al yak' denir mi? Benim yolsuzluğum yok ki belgesi olsun. Beni yolsuzlukla suçlayanın alnını karışlarım.”


Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

ÖZEL, BAHÇELİ''yi ZİYARET EDECEK
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek.

Haberi Oku