Gündem:
AKP İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI ÖLDÜRÜLDÜ

AKP İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI ÖLDÜRÜLDÜ

AKP Van İl Başkanı Zahir Soğanda, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Özalp'ta ilçe başkan yardımcılığı görevini yürüten Ahi'nin saat 22.00 sıralarında Boğazkesen Mahallesi'ndeki evinden kaçırıldığını söyledi.

Ahi'nin evine yakın bir yerde öldürüldüğünü belirten Soğanda, "İlçe Başkan Yardımcımız, 2 kişi tarafından evinden kaçırıldıktan sonra silahlı saldırıya uğrayarak şehit düştü. Bu saldırıyı lanetliyorum. Camiamızın başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin." dedi.

AKP Özalp İlçe Başkanı Orhan Yıldırımçakar da evine gelen 2 kişinin Ahi'yi zorla götürmek istediğini, bu sırada evin yakınlarında bekleyen birkaç kişinin de silahla ateş açtığını kaydetti. 

Evinden 20 metre uzağa götürülen Ahi'nin teröristler tarafından öldürüldüğünü bildiren Yıldırımçakar, olayı kınadıklarını dile getirdi. 

AKP Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Muştu da 9 Ekim 2016'da PKK'lı teröristlerce evinin önünde düzenlenen silahlı saldırıda öldürülmüştü. 



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

ÖZEL, BAHÇELİ''yi ZİYARET EDECEK
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek.

Haberi Oku