Gündem:
ANKARA'da KADIN CİNAYETİ

ANKARA’da KADIN CİNAYETİ

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde, boşanma aşamasındaki Hüseyin Yüksel, eşi Emine Yüksel ve baldızı Çiğdem Demir'i  sokak ortasında tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son verdi.

İKİSİNİ DE ÖLDÜRDÜ

Yüksel çifti, sokak ortasında tartışmaya başladı. Bunun üzerine Hüseyin Yüksel, eşi Emine ve baldızı Çiğdem Demir’i tabancayla başından vurarak öldürdü.

EMİNE’NİN 3 ÇİĞDEM’İN 2 ÇOCUĞU VARDI

Yüksel, daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi. Emine Yüksel’in 3, Çiğdem Demir’in ise 2 çocuk annesi olduğu öğrenildi.

UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRMIŞ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri bölgede incelemede bulundu. Olayda ölenlerin cenazeleri Kahramankazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu arada, Emine Yüksel’in boşanma aşamasındaki eşi için bir süre önce uzaklaştırma kararı aldığı ancak bu sürenin sona erdiği belirtildi. 



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku