Gündem:
BAHÇELİ'ye BİR YANIT da HASAN ATİLLA UĞUR'dan GELDİ
BAHÇELİ'ye BİR YANIT da HASAN ATİLLA UĞUR'dan GELDİ

'Vatan Partisi milliyetçilerin ve devrimcilerin kalesidir'


Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Abdullah Öcalan’ı İmralı’da sorgulayan komutanlardan E. Albay Hasan Atilla Uğur, Devlet Bahçeli’nin bugün meclis gurubunda yaptığı konuşmaya yanıt verdi.

E. Albay Hasan Atilla Uğur'un Bahçeliye yanıtı şöyle:

“Sayın Bahçelinin bugünkü açıklamaları son derece talihsiz, kışkırtmacı ve içi boş panik hali yansımasıdır. İkinci Kurtuluş Savaşı verdiğimiz böyle bir dönemde CIA mensubu Michael Rubin ağzıyla yapılan bu konuşmanın hiçbir ciddiyeti yoktur. Emperyalizmle, mandacılarla, millicilerin büyük mücadelesinde kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve kahraman polisimize kayıtsız şartsız destek verenleri karalamaya çalışmak, Sayın Cumhurbaşkanı ve mevcut iktidara hedef gösterme gayretine girişmek tek kelimeyle aymazlıktır. Vatan Partisi, Ahmet’in, Mehmet’in partisi değildir. Vatan Partisi milliyetçilerin, devrimcilerin, ülkücülerin, Atatürkçülerin kalesidir. Cumhuriyet değerlerinin ve Türk Milleti’nin güvencesidir. Cümle mandacıların iç ve dış güçleriyle Türk Milleti üzerine saldırdığı böyle bir dönemde bizler ülkücüsüyle, devrimcisiyle vatan mücadelesine canımız pahasına kararlılıkla devam edeceğiz. Ülkenin beka sorunu partiler üzeridir. İç cephenin sağlamlaştırılması sürecinde özellikle siyasi yöneticilerin konuşmaları birleştirici ve ahlaki olmalıdır. Bu nedenle sayın Bahçeli’nin konuşmasını kınıyorum.”

HASAN ATİLLA UĞUR'un MESAJINI DİNLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ RESME TIKLAYINIZ


Aydınlık Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku