Gündem:
BERKİN İÇİN HASTANEYE GİDENLERİ DE VURDULAR
BERKİN İÇİN HASTANEYE GİDENLERİ DE VURDULAR

Berkin Elvan'ın yaşamını yitirdiği Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde bekleyenlere polisler gaz bombası attı.

Polisin attığı gaz bombası kapsülü Ramazan Apaydın adlı yurttaşı başından yaraladı.


Berkin Elvan'ın yaşamını yitirdiği Okmeydanı SSK önünde kitle beklediği sırada hastane önündeki yoldan 2 zırhlı polis aracı geçti. Vatandaşlar polisi yuhalamaya başladı ve yolu kapatarak protesto etti. ‘Katil polis hesap verecek’ şeklinde slogan atan vatandaşlardan bazıları polis aracına taş attı. Polisler de kitlenin etrafına gaz atarak çemberi yardı ve hastaneden ayrıldı. Atılan gazlardan bazıları hastane avlusuna düştü.

Gaz bombalarından biri Ramazan Apaydın adlı yurttaşın başına isabet etti. Hastanenin acilinde ilk müdahalesi yapılan Apaydın'ın bilincinin kapalı olduğu belirtildi.

Okmeydanı SSK hastanesi'ne Berkin Elvan için gelenlere Metrobüs duraklarında kimlik kontrolü yapıldı. Bu yüzden polis ve vatandaşlar arasında arbede çıktı.

PERPA Ticaret Merkezi’nin önü adeta açık hava karakoluna döndü. Geniş alanda onlarca polis otobüsü, panzerler ve akrep denilen zırhlı araç bekletiliyor. Yaklaşık yüzü aşkın polis de buraya getirildi. Polislerin PERPA önündeki olağanüstü bekleyişi sürüyor.


Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

İSRAİL'le TİCARET DURDURULDU
Yapılan açıklamada, "Devlet düzeyinde alınan tedbirlerin ikinci aşamasına geçilmiş, İsrail'le...

Haberi Oku