Gündem:
BLİNKEN ‘ATEŞKES' PAYLAŞIMINI SİDİ

BLİNKEN ‘ATEŞKES’ PAYLAŞIMINI SİDİ

İsrail ve Filistin’de karşılıklı saldırılar sürerken ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile bir görüşme yaptı.
Blinken, Fidan ile yaptığı ilk görüşmenin ardından sosyal medya hesabında “Türkiye’nin ateşkesi savunmasını ve Hamas’ın elindeki tüm rehinelerin derhal serbest bırakılmasını teşvik ettim” ifadelerini kullandı.

ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan görüşmeye ilişkin yapılan yazılı açıklama da “İkili, ‘Hamas’ın İsrail’e terör saldırısını’ görüştü. Blinken, Türkiye’nin süregelen angajmanını teşvik etti ve ABD’nin Hamas’ın saldırıları durdurması ve tüm rehineleri bırakmasına odaklandığını ifade etti” bilgisi paylaştı.

Blinken sabah saatlerinde sosyal medya paylaşımını silerken, bakanlığın resmi sitesinden yaptığı açıklama ise silinmedi.
 



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku