Gündem:
CAMİNİN DOLABINDAN YEDEK AMPULLERİ ÇALDILAR

CAMİNİN DOLABINDAN YEDEK AMPULLERİ ÇALDILAR

Sakarya'nın Akyazı ilçesi Yağcılar Mahallesi Camii'ne giren kimliği belirlenemeyen 4 kişi, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere toplanan paraların bulunduğu yardım kutusu ile yedek ampulleri çalarak kaçtı.

Olay, önceki akşam mahalle muhtarı Ali Öz’ün jandarmaya ihbarı üzerine ortaya çıktı.

Muhtar Öz, ikindi namazı sonrasında camide hırsızlık olayı olduğunu bildirmesi üzerine olay yerine gelen jandarma, yaptığı incelemede güvenlik kamerasından 4 kişi oldukları belirlenen şüphelilerin camide bulunan ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere toplanan yardım kutusu ve dolapta bulunan yedek ampulleri çaldıklarını tespit etti.

Jandarma incelemesini sürdürürken muhtar Öz, "2 yıl önce de caminin altında bulunan Kuran Kursu soyulmuştu. Bu kişiler camileri soyacak kadar gözlerini karartmışlar" dedi.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

İSRAİL'le TİCARET DURDURULDU
Yapılan açıklamada, "Devlet düzeyinde alınan tedbirlerin ikinci aşamasına geçilmiş, İsrail'le...

Haberi Oku