Gündem:
DENİZLİ, PERİNÇEK ve VATAN'la COŞTU!
DENİZLİ, PERİNÇEK ve VATAN'la COŞTU!

Ergenekon tertibinin çökmesinin ardından Doğu Perinçek ilk kez Denizli’ye geldi. Yaklaşık 2000 yurttaş Denizli Merkez Spor Salonu’nda buluştu. 

Ulusal Kanal’dan canlı yayınlanan büyük buluşmanın sunumunu Can Karadut yaptı. Doğu Perinçek’in salona girişiyle artan coşku törenin sonuna kadar devam etti. Doğu Perinçek’i karşılayan Denizli Destan Halk Oyunları Zeybek ekibinin gösterisi büyük bir ilgiyle izlendi. Gösterimin ardından zeybek ekibi tarafından Doğu Perinçek’e üzerinde ‘Kınından Çıkmış Kılıç Gibiyiz’ yazılı kılıç hediye edildi.

Salonu dolduran binlerce yurttaş Denizli’nin en uzak köylerinden, merkezine, esnafından köylüsüne, emekçisine, iş adamlarına büyük bir birleşim oluşturdu.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmasını Vatan Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu yaptı.

Kasapoğlu’nun ardından sözü Türkiye Parlamenterler Birliği Onursal Başkanı, Vatan Partisi Genel Başkanı Hasan Korkmazcan aldı. Korkmazcan konuşmasında şunları söyledi:


TÜRKİYE’NİN İKLİMİ DEĞİŞECEKTİR

“46 yıl önce Denizli’de buna benzer bir toplantı yapmıştık. Orada beni Ankara’ya milletvekili olarak gönderdiniz ve Türkiye’nin en genç milletvekili olmuştum. Bugünde Vatan Partisi üyesi olarak karşınızdayım. Partiye üye olurken hiçbirimiz kişisel hesap yapmadık, hiçbirimiz ideolojik hesap yapmadık, hepimiz vatan savunması hesabı yaptık. Biz “Türkiye Cumhuriyeti hep payidar olacaktır” ilkesine sadık kaldık. Önümüzde seçimler var. Bu seçimler bir beka sorunu haline gelmiştir. Seyirci kalan herkes bu karanlık rejimin safında olacaktır. Oysa biz, bu rejimi yıkarak Türkiye Cumhuriyeti safında olacağız. 

Krizi aşmak için bugün Amerikan Bankası, Avrupa Bankası, FED Türkiye’yi kurtarmak için çalışıyorlar. Bu iktidarı krizden kurtarmak için Derviş’in çizdiği reçeteyi uyguladılar. Her uygulamaları Kemal Derviş’in çizdiği reçeteler doğrultusunda olmaktadır. Bir yandan da boşa zar atmıyorlar. CHP iktidar olamazsa MHP ile işbirliği yaparız diyorlar. Ama biz mazbatalarımızı aldığımız gün Türkiye’nin iklimi değişecektir. Türkiye'nin üretim ekonomisi faaliyete başlayacaktır. 1999'da bizim projelendirdiğimiz 6 organize sanayi bölgemiz vardı. Honaz da vardı çalışıyordu, ardından Çivril’de açtık. Tavas, Kale, Beyağaç bölgesini de ayrı bir organize sanayi bölgesi olarak hazırlamıştık. Biz Denizlililere güveniyoruz. Bu güçleri tekrar harekete geçiriyoruz. Önümüzdeki sandık gününe kadar Çivril’den Beyağaç’a kadar uzanacağız.”

Hasan Korkmazca’ın konuşmasının ardından Doğu Perinçek kürsüye çıktı. Perinçek’in kürsüye çıkmasıyla salonun coşkusu daha da arttı. Sık sık “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz”, “Gülümse Türkiye Vatan Geliyor” ve ‘Başbakan Perinçek’ sloganları atıldı. Perinçek konuşmasında şunları söyledi:


AKP, CHP, PKK HÜKÜMETİ KURULUYOR 

“Türkiye’miz şimdi bir yol ağzında. Önümüzde iki seçenek var. Birinci seçenek, ona uçurumda diyebiliriz; AKP, PKK ve şimdi CHP’de destekliyor, Açılım dedikleri uçurum. Nedir projeleri? AKP, CHP, PKK Hükümeti kurulacak. Amerika tarafından şu anda bir hükümet seçeneği oluşturuluyor. HDP sürekli yaldızlanıyor. Efendim onun barajı aşması lazımmış, HDP Meclis’e girerse AKP iktidar olamazmış. Tam tersine bunlar ortak iktidar sahibi değil mi? Sürekli İmralı’ya taşınmalar, İmralı’da MİT Müsteşarı ile Öcalan arasındaki görüşmeler. Açılım dedikleri nedir? Yeni bir Anayasa yapılacak ve o Anayasa’da Türk Milleti olmayacak. Siz, o Anayasa’da olmayacaksınız.

Sözüm ona özerklik olacak. Bu AKP, PKK tezgahı bir iç savaş tezgahıdır. Kanlı bir savaş senaryosudur bu. Çünkü eli silahlı bir terör örgütü var. Arkasında ABD ve Avrupa var. 20-30 yıldır bunu yaşıyoruz. Hatırlamıyor musunuz Tayyip Erdoğan ne diyordu? Diyarbakır’ı merkez yapacağız diyordu. Nerenin merkezi? Sözde Kürdistan’ın merkezi yapacaklar. İşte biz, bu planı bozacağız.

AMERİKAN ASKERİNİN BAŞINA ÇUVAL GEÇİRENLER VATAN PARTİSİ’NDE TOPLANIYOR

Bu projeyi Türkiye’nin başına örenlerin başına o çorabı geçireceğiz. Nasıl gençlerimiz Amerikan askerinin başına çuvalı geçirdi, nasıl Aziz Ergen namluyu dayadı Amerikan askerinin başına ve çuvalı geçirdi! Amerikan askerinin başına çuval geçirenler Vatan Partisi’nde toplanıyor. Şimdi biz, Türkiye’nin başına çorap örenlerin başlarına o çuvalı geçireceğiz.

ASLANLI YOLA ÇİÇEK KOYMAK İÇİN GİRMEDİK, HÜKÜMET OLMAK İÇİN GİRDİK

İkinci yol ise Atatürk’ün Yolu yani Aslanlı Yol.  O yala barikatları yıka yıka girdik. Silivri önünde kurulan o barikatları partimiz gençliğiyle yıkmıştır. Onlar helikopterden izlerken biz barikatları yıktık. Aslanlı Yol, Atatürk’ün yoludur, Hükümet’in yoludur. Aslanlı Yol’a çiçek koymak için girmedik, hükümet olmak için girdik.

Milli Hükümeti kuracağız. Çünkü zamanı gelmiştir. Koşulları oluşmuştur. Bunların borçlanma ekonomisi geldi ve kayaya dayandı. Bakın bu yıl ödenmesi gereken borç miktarı 250 milyar dolar civarında. Bu sıcak parayı bulma şansları yok. Çarkı çeviremiyorlar. Yani traktörünüze mazot dolduramayacaklar. Bunların ekonomileri iflas etti. Burada kredi kartı borcu olmayan tek bir vatandaşımız var mı? Bu ekonomi ile devam edemeyiz. Üretim ekonomisine geçeceğiz.
İkinci çıkmazları ise Türkiye’yi bölme planları gelmiş kayaya dayanmıştır. Suriye’yi bölemediler. Vatan Partisi olarak bir ay önce Suriye’deydik. Suriye aslanlar gibi direndi ve ülkesini böldürtmedi. Sözüm ona Kürt Koridoru açacaklardı. Açamadılar. Projeleri yerle bir oldu. Geçen bayram Mardin’i, Urfa’yı, Diyarbakır’ı gezdik. Buradaki arkadaşlarımız da Türkiye’yi böldürmeyeceğiz diyorlar. Kürt’te biziz, Türk’te biziz, hepimizi Türk Milletiyiz.

KUTULARIN İÇİNDEKİ ALINTERLERİNİZE EL KOYUYORUZ

Türkiye bu bunalımdan çıkışın eşiğine gelmiştir. Şimdi Atatürk’ün programına giriyoruz. Atatürk ile başladığımız işin başındayız. İş başı yapıyoruz.

Paranın giriş çıkışını kontrol edeceğiz. 

Merkez bankamızı kuvvetlendiriyoruz.

Gümrüklerimizi tekrar dikiyoruz.

Türkiye’de üretici koruyoruz. Üret arkadaş diyoruz.

Şimdi seçimler geliyor herkes çiftçiyi destekliyoruz diyor. Biz açıklıyoruz:

Yalnız İstanbul Borsası’nda vergilenmeyen kazançlardan %20 vergi alsak, 60 milyar Dolar ediyor. Bunun 17 milyar Dolar’ı ile tarımı kalkındırırız. Bedava mazotu sağlayacak planlar yapıyoruz. Ucuz tohumluk veriyoruz. Faizsiz kredi veriyoruz.

Sanayimizi destekliyoruz.

Artık Türkiye’nin kaynakları rantlara gitmeyecek, kutuların içindeki alın terlerinize el koyuyoruz. “Nereden buldun?” kanunu çıkararak soyguncudan, vurguncudan hesap soracağız.

TÜRKİYE’NİN EN GENÇ VEKİLİNİ MECLİSE YOLUYORUZ




Milletimizden yetki istiyoruz. Kandil’e beyaz bayrak çektireceğiz. Ey Obama, Atatürk’ümüzün kurduğu Cumhuriyet’i yıktırmayacağız. Suriye’yi yıkamadınız. Türkiye’yi de yıkamayacaksınız. Cesaretiniz varsa gelin! Biz sizi yıkacağız. Türk Milleti için kuruldu Vatan Partisi. Sanayinin çarkları dönsün diye kuruldu, okullarda laik eğitim olsun diye kuruldu Vatan Partisi. 

Türkiye'nin en genç milletvekili Hasan Korkmazcan olmuştu, şimdi de Yadigar kardeşimizi Meclis’e yolluyoruz. Meclisimiz yeniden Atatürk’ün Meclisi olacak. Türkiye disiplin gereken bir döneme giriyor. Türkiye’ye güçlü bir devlet lazım, halkın önünde güçlü devlet olacak. Bu güçlü devlet gücünü halktan alacak.”
 
Doğu Perinçek konuşmasının ardından Denizli’den önseçimlere girecek 13 aday adayını tanıttı. İsimler şöyle:

1.Hasan Korkmazcan - E. Denizli Mv.
2.Ufuk Abalıoğlu - Endüstri Mühendisi
3.Yadigar Özen - TGB Genel Bşk. Yrd.
4.Mehmet İyice - İş adamı
5.Hüseyin Mercan - Eğitimci
6.Ahmet Öztekin - Yönetici
7.Ali Kabalay - E. Eğitimci
8.Ethem Türker - İşadamı
9.Füsun Özçelik - Eğitimci
10.Cüneyt Doğan - E. Eğitimci
11.İsmail Yörük - İş adamı
12.Rüstem Can - Avukat
13.Nermin Pak - Ev hanımı




Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

ÖZEL, BAHÇELİ''yi ZİYARET EDECEK
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek.

Haberi Oku