Gündem:
DEVLETİN VALİSİ ŞAŞIRMIŞ OLMALI
DEVLETİN VALİSİ ŞAŞIRMIŞ OLMALI

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Suudi Arabistan tatilinin son gününde çok tartışılacak bir tweet attı. Topaca, Suudi polisinin sözünü dinlettirdiğini, kuralları istisnasız uyguladığını söyledi, Türkiye’deki uygulamanın ise tartışılabilir olduğunu belirtti

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Ramazan ayında 8 günlük izne ayrılmış ve soluğu kutsal topraklarda almıştı. 8 gün boyunca Suudi Arabistan’da kutsal toprakları dolaşan Topaca, ailesiyle birlikte Mescidi Nebevi’yi ve pek çok tarihi mekânı gezerek  Twitter üzerinden paylaşmıştı. Ercan Topaca önceki gün kentimize dönerek görevine başladı. Topaca göreve başladı ancak, Suudi Arabistan’daki son gününde tartışılacak bir tweet attı.

Ülkemizde özellikle Gezi Parkı olaylarıyla birlikte tartışma konusu olan polisin orantısız şiddetini görmezden gelen Vali Ercan Topaca; “Suudi Polisinin etkinliği, sözünü dinletme ve kuralları istinasız uygulama yeteneği de dikkate değer. Türkiye'deki uygulama düşündürücü tabii” ifadeleriyle düşüncelerini dile getirdi. Suudi polisinin sözünü dinlettiğini dile getiren ve Türkiye’deki uygulamaların düşündürücü olduğunu belirterek Türk polisinin söz dinletme konusunda sıkıntı yaşadığını ifade eden Vali Ercan Topaca’nın bu sözleri büyük tepki topladı.



ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku