Gündem:
ERDOĞAN'dan ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

ERDOĞAN'dan ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar;

Tabi ki kongrelerimizi çok daha farklı biçimde yapmayı hayal ediyorduk. Salgın şartlarından dolayı ekim ve Kasım aylarındaki bir kaç il dışında maalesef bu ziyaretlere imkan bulamadım.

AKP  milletin kurduğu, bugüne kadar da milletin getirdiği bir partidir.

AKP seçimden seçime millete giden bir parti olmadı. Yılın 365 gününü, günün 24 saatini milletimizin hizmetine adayan bir partiyiz.

Bu ülkede tatlı su demokratları vardır. Bir de tatlı su siyasetçileri vardır. Yüzleri seçimden seçime görülür.

Partimiz kapatma dahil pek çok tehditle yüzleşirken de vesayetin cenderesinde mücadele ederken de hep bu anlayışla hareket etti.

Başlattığımız yatırımları, projeleri en küçük bir kesintiye uğratmadık. Kuru kuruya demokratlık yapmadık.

81 vilayetimizin tamamında eğitimden sağlığa ulaşımdan enerjiye her alanda yüzümüzü ağartan hizmetlere imza attık.

Sıkıntılı dönemi en az kayıpla tamamlamanın gayreti içinde olduk.

Vatandaşlarımızın kendisini sahipsiz hissetmemesi için ne gerekiyorsa yaptık.

Ülkemizi yeni döneme hazırlayacak çalışmalara yöneldik.

Ülkemizin potansiyelini, yatırım, üretim, büyüme, istihdam odaklı bir yaklaşımla hayata geçiriyoruz. Aynı şekilde dışarda da tarihi bir dönüşümün altyapısını oluşturuyoruz.

Türkiye’nin bölgesel ve küresel gücü yükseldikçe ülkemize yönelik saldırıların arttığı da bir gerçektir.

Artık bölgemizde başka coğrafyalarda masa başında çizilen haritalar hayata geçirilemiyor. Artık bölgemizde kapalı kapılar ardında yapılan planlar uygulanamıyor. Artık bölgemizde tabii kaynakların kolayca yağmalanabilmesi için kolayca savaşlar çıkartılamıyor.

Tarih kendi hükmünü veriyor, bize demokrasi üzerinden eleştiri yöneltenler kuyrukları sıkışınca demokrasi adına en utanç verici adımları atmaktan çekinmiyorlar.

İnsan haklar ve özgürlükler konusunda eleştirenler en küçük bir sıkıntı ile karşılaştıklarında dünyanın en faşist uygulamalarına yöneliyorlar.

Bundan sonra ektiğimiz tohumların hasılasını toplama vaktidir, büyük ve güçlü Türkiye’ye hiç olmadığımız kadar yakınız yeter ki millet olarak birliğimize beraberliğimize kardeşliğimize sahip çıkalım. Bu aydınlık geleceği milletimizle omuz omuza hep birlikte inşa edeceğiz.

2023’e bu duygu bu inanç ve şuurla hazırlanmak durumundayız.

AKP 15 ayrı seçime girmiş hamdolsun hepsinde de birinci olarak çıkmayı başarmıştır, şimdi önümüzde 2023 seçimleri var. Elbette her seçim önemlidir, ama 2023 seçimleri ülkemiz için tarihi bir dönüm noktasında yaşanacaktır. Sizler de görüyorsunuz, hala eski Türkiye özlemi ile yanıp tutuşanlar var. Hala vesayetin, darbenin hakim olduğu o kötü günleri bu ülkeye geri getirmek isteyenler var güçleri ile çalışıyor.

Milletimiz bunların gerçek niyetini bildiği için hiçbirine itibar etmedi, kendi partilerinin bünyesini örümcek ağı gibi saran taciz, tecavüz, hırsızlık, arsızlık işlerinin üzerini örterek güçlerini korumanın peşinde olanları milletimiz çok iyi görüyor. CHP’nin başındaki zat partisinde tecavüz olaylarına tam 56 gündür sessiz. Niye konuşmuyor? Neden bütün bunlarla ilgili herhangi bir işlem yapmıyor?

Biz bu saldırıların önünü sahada kesmezsek bu işin sonunun nereye varacağını bilemeyiz. Karşımızdakiler milletimize sürekli yalan iftira ve çarpıtmalarla giderken biz parti binalarında oturur sadece kendi işimize gücümüze bakarsak o mermer delinir.



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku