Gündem:
ERDOĞAN PAŞİYAN'la GÖRÜŞTÜ

ERDOĞAN PAŞİYAN'la GÖRÜŞTÜ

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, kamu televizyonuna yaptığı açıklamada bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefon görüşmesi üzerine değerlendirmede bulundu.

Paşinyan “Sohbet içerik olarak zengin ve yararlıydı. Bazı incelikler var. Bunlarla ilgili, yaklaşımlara yönelik değerlendirmelerle ilgili aralıksız iletişimin olması önemli” ifadesini kullandı.

Ermenistan Başbakanlığı Ofisi'nden görüşmeye dair yapılan açıklamada Paşinyan ve Erdoğan’ın bugünkü telefon görüşmesi sırasında iki ülke arasındaki ilişkileri ve bölgesel sorunları ele aldığını bildirildi.

İki ülke liderinin, bölgede uzun vadeli barış ve istikrarın sağlanmasının bölgedeki tüm ülkelerin gelişimine ve refahına yardımcı olacağını vurguladığı aktarıldı. Açıklamada, “Taraflar, bu yöndeki diplomatik çabalarını sürdüreceklerini kaydetti” ifadesi yer aldı.
 



Sputnik Türkiye
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku