Gündem:
ERKEK ARKADAŞ GÖZALTINDA

ERKEK ARKADAŞ GÖZALTINDA

Tunceli’de Munzur Üniversitesi öğrencisi 21 yaşındaki Gülistan Doku 5 Ocak 2020’de kaybolmuş ve iki yıldır kendisinden haber alınamamıştı. Olay üzerine Doku ailesi Tunceli’de günlerce adalet arayışını dile getirmiş, Ankara’da CHP, İYİ Parti ve HDP gruplarını ziyaret etmiş, Adalet Bakanlığı önünde eylem yapmıştı. Aile avukatı Ali Çimen de Gülistan Doku'nun kaybolmasına ilişkin aile avukatı Ali Çimen, baş şüpheli Zeynal Abarakov için yakalanma talebinde bulunmuştu.

ŞÜPHELİ ALANYA’DA GÖZALTINA ALINDI

Tunceli Cumhuriyet başsavcılığı, üniversite öğrencisi Gülistan Doku'nun kaybolmadan önce son görüşen kişi olduğu belirtilen Zeynal Abarakov'u, talimatla Antalya’nın Alanya ilçesinde gözaltına aldırdı.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen Zeynal Abarakov’un ifadesinin, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) üzerinden, soruşturmanın yürütüldüğü Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı’nca alındığı öğrenildi.



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

İSRAİL'le TİCARET DURDURULDU
Yapılan açıklamada, "Devlet düzeyinde alınan tedbirlerin ikinci aşamasına geçilmiş, İsrail'le...

Haberi Oku