Gündem:
ESKİŞEHİR ADAYI BELLİ OLDU

ESKİŞEHİR ADAYI BELLİ OLDU

Eskişehir'de konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'nı Melih Aydın olduğunu duyurdu.

Akşener konuşmasında Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değindi.

İşte Akşener'in açıklamaları:

Eskişehir başta olmak üzere bu şehirlerde seçim kazanmak ve bu seçimin sonucunda yaptığımız icraatlarla partimizi 2028'de iktidara getirmek gibi bir hedefimiz var. Bu hedefle ilgili olarak elbette iftiralara uğrayacağız, elbette hakaretler yiyeceğiz. Ama vız gelecek, tırıs gidecek. Seçimi kazanmakta ittifak sisteminin başarılı olmadığını gördük. An itibarıyla rahmetli elçi beyin dediği gibi, 'Özü başımıza, yalnız başımıza' seçime gideceğiz ve göreceğiz.

Melih göreceğiz, boyun kaçmış, kilon kaçmış hep beraber göreceğiz. Bu arada benim boyum kaçmış, kilom kaçmış hep beraber göreceğiz.

Konuşmasının ardından İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu ve İYİ Parti İl Başkanı Serdar Ulucan ile birlikte Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Aydın ve Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Emine Edizgil’den mücadele ve başkanlık sözü alan Akşener, il başkanları ile toplantı gerçekleştirdi.
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku