Gündem:
'GELİŞMELERDEN OLDUKÇA ENDİŞELİYİZ'

"GELİŞMELERDEN OLDUKÇA ENDİŞELİYİZ"

AP Türkiye Raportörü Nacho Sanchez Amor, Suriye rejiminin hava saldırısıyla şehit düşen askerlerimiz sonrası bir mesaj yayınladı.

Sanchez mesajında, “Türk askerlerinin ölümünden dolayı üzüntülü ve gelişmelerden oldukça endişeliyiz. AB, Türkiye’nin yeni dostlarından çok daha güvenilirdir” ifadelerini kullandı.

ABD’NİN NATO TEMSİLCİSİ: S-400’TEN VAZGEÇİN

ABD'nin NATO Büyükelçisi Kay Bailey Hutchison Türk askerlerinin İdlib'de hayatını kaybettiğinin ortaya çıkmasının ardından Washington'da gazetecilere yaptığı açıklamada “Türklerin, kimin güvenilir ortak olduğunu; kimin güvenilir olmadığını görmesi gerektiğini” söyledi.

Amerikan Büyükelçi “Umarım Cumhurbaşkanı Erdoğan bizim onların geçmişte ve gelecekte ortakları olduğumuzu görür ve S-400'ten vazgeçmeleri gerekiyor” dedi.



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

GENERALLERİN CEZAEVİ ÇİLESİ BİTTİ
Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karar ile 28 Şubat davasında...

Haberi Oku