Gündem:
HAYATINI KAYBEDEN 6 KİŞİYE SON VEDA

HAYATINI KAYBEDEN 6 KİŞİYE SON VEDA

İstanbul'da İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin hayatını kaybettiği, 81 kişinin yaralandığı bombalı terör saldırısında yaşamını yitiren Yusuf Meydan ve kızı Ecrin'in cenazeleri, toprağa verildi. Ecrin’in annesi Mevlide Meydan, "Gösterin bana, bebeğimi istiyorum" diyerek fenalık geçirdi. İstiklal Caddesi'nde dün gerçekleşen bombalı saldırıda hayatını kaybeden Adem Topkara ve Elif Mukaddes Topkara çifti düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Taksim’deki terör saldırısında hayatını kaybeden anne kız Arzu Özsoy ve Yağmur Uçar son yolculuğuna uğurlandı. Kızının tabutuna sarılan Nurettin Uçar gözyaşlarını boğuldu.

Adana Kabasakal Mezarlığı’nda Yusuf Meydan (34) ve kızı Ecrin Meydan’ın (9) cenaze namazını İl Müftüsü Mehmet Taşçı kıldırdı.

Baba Yusuf ve kızı Ecrin’e ayrı ayrı cenaze namazı kılındı.

Tabutlar cenaze aracına konulduktan sonra anne Mevlide Meydan, "Gösterin bana, bebeğimi istiyorum" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Fenalık geçiren anne Mevlide Meydan, ambulansa bindirildi.

Yusuf Meydan ve kızı Ecrin Meydan’ın cenazeleri gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenazeye, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu da katıldı.

Beyoğlu'nda gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybeden Adem Topkara (40) ve Elif Mukaddes Topkara (37) çiftinin cenazeleri Ayazağa Mahallesi 131.Sokak'ta taziyelerin kabul edildiği evin önünden, Ayazağa Merkez Camii'ne getirildi. Cenaze törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamza Çebi, İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Ak Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, hayatını kaybeden çiftin akrabaları, yakınları ve sevenleri katıldı.

Çiftin yakınları, Türk bayrağına sarılı tabutların önünde gözyaşı dökerken, Elif Topkara'nın babası kızının tabutu başından bir an olsun ayrılmadı. Cenaze, ikindi namazımı müteakiben kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Yeni Ayazağa Mezarlığı'na götürüldü.
Öte yanda, beş yıllık evli çiftin Yağız (1) ve Eliz (3) isminde de iki çocuğu bulunuyordu. Gezmek ve alışveriş yapmak üzere gittikleri İstiklal Caddesi'nde saldırıya uğrayarak hayatlarını kaybetmişlerdi.

Beyoğlu Taksim İstiklal Caddesi’nde dün yaşanan terör saldırıda hayatını kaybeden, anne kız Arzu Yağmur Uçar için Bahçelievler Şirinevler Ulu Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene yakınları, ve oyuncu baba Nurettin Uçar, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan ve sevenleri katıldı. Kızının tabutuna sarılan Nurettin Uçar gözyaşlarını boğuldu. Arzu Özsoy tabutunun başına gelen öğretmen arkadaşı uzun süre gözyaşı döktü. Anne Neşe Özsoy'un ise ayakta güçlükle durduğu görüldü. Kılınan cenaze namazının ardından anne kızın cenazeleri defnedilmek üzere Kozlu Mezarlığına götürüldü.



CNN Türk
Anahtar Kelimeler
BombaTaksimSon Veda
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

İSRAİL'le TİCARET DURDURULDU
Yapılan açıklamada, "Devlet düzeyinde alınan tedbirlerin ikinci aşamasına geçilmiş, İsrail'le...

Haberi Oku