Gündem:
İDRİS NAİM ŞAHİN: 'ÖCALAN İDDİALARI DOĞRUDUR'
İDRİS NAİM ŞAHİN: “ÖCALAN İDDİALARININ DOĞRU OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM“ 

İstanbul İstihbarat Şubeden sorumlu eski Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Fuat Yılmazer'in "İdris Naim Şahin'i de Öcalan görevden aldırdı" şeklindeki iddiasını değerlendiren İçişleri eski Bakanı ve Ordu bağımsız Milletvekili İdris Naim Şahin, "İddiaların ben doğru olduğunu düşünüyorum, inanıyorum. Zaten millet de böyle düşünüyor. Bu bireysel olarak terörist başı Öcalan mıdır? Yoksa, onun adına hareket eden camianın bütünü müdür? Bu konuda isimler adresler farklı ifade edilebilir" dedi.

Şahin, "Partiden ayrılan milletvekilleri ile ilgili olarak Başbakanlık'ta ve Parti Genel Merkezi'nde bir montajlama bir dublajlama faaliyetinin başlatıldığını bir talimat verildiğini, bizimle ilgili bir arayış içerisinde olunduğunu duydum. Bu duyum yanlış olabilir doğru olabilir. Yani kaset üretme çabasının olduğunu duydum" dedi.


DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku