Gündem:
İKİ EXETER'Lİ DÜĞÜNDE BULUŞTU!
İKİ EXETER'Lİ DÜĞÜNDE BULUŞTU!

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, MHP milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu'nun oğlu Orhan İhsanoğlu'nun düğününe katıldı.

MHP milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu'nun oğlu Orhan İhsanoğlu iş adamı Faruk Melik'in kızı Başak Melik ile evlendi.

Beşiktaş'taki Four Seasons otelde düzenlenen düğüne 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yanı sıra siyaset ve iş dünyasından birçok misafir katıldı.

Ekmeleddin İhsanoğlu, Gül'ü kapıda karşıladı.

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli'nin de törene katıldığı öğrenildi.

Düğün Basına kapalı gerçekleştirildi.

İKİ EXETER'Lİ

Bilindiği üzere Recep Tayyip Erdoğan'ı Kaç-Ak Saray'a oturtan son Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP ve MHP’nin çatı adayı sıfatıyla cumhurbaşkanlığı makamına layık gördükleri kişi Ekmeleddin İhsanoğlu idi.

İhsanoğlu’nun Mısır El Ezher Üniveritesi ile İngiltere’deki Exeter Üniversitesinde akademik çalışmalar yaptığı iyi biliniyor.

Yine aynı şekilde önceki Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de siyasi kariyerini oluşturan yolda iki yıl Exeter üniversitesinde almış olduğu eğitim ve öğretimin rolü tartışılmaz.

Bütün bunları 19 Nisan 2007 tarihli köşe yazısında detaylandırarak anlatan YENİÇAĞ Gazetesi yazarı ve yayın danışmanı gazeteci Arslan Bulut o yazısında aynen şunların altını çiziyor:

"İngiltere'de bir Exeter Üniversitesi vardır. İngiliz Üniversiteleri arasında "Kürt Araştırmaları Enstitüsü" olan tek yüksek öğretim kurumudur. Exeter Üniversitesi'nde ayrıca Arap ve İslami Araştırmalar Enstitüsü de bulunuyor! 

İngiliz istihbarat servislerinin yurt dışı görevlere gönderilecek ajanlarının önemli bir bölümü Exeter Üniversitesi'nde eğitim görür. 

Ayrıca Arap ve İslam Dünyası ile Kürtler hakkında uzmanlaşması gereken İngiliz ajanlar da bu üniversitenin hocaları tarafından eğitilir. Üniversite yayınlarında, Irak'ın kuzeyinden "Irak Kürdistanı" diye söz edilir."

Fazla söze ne gerek! ARSLAN BULUT'un O YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

  



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

FED FAİZİ KARARINI AÇIKLADI
ABD Merkez Bankası faiz kararını açıkladı.

Haberi Oku