Gündem:
İSTANBUL'da SEVGİLİ DEHŞETİ

İSTANBUL'da SEVGİLİ DEHŞETİ

Ataşehir'de, sevgilisi tarafından elleri ve ayakları koli bandıyla bağlandıktan sonra evi ateşe verildiği iddia edilen genç kadın alevli bir şekilde yanan evden itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Yangın söndürülürken, evi ateşe verip kaçtığı iddia edilen Emre Y. yakalanarak gözaltına alındı.

İtfaiye ekipleri kurtardıkları Alev Ş.’yi sağlık ekiplerine teslim etti. Alev Ş.’nin ambulansa götürülmesi sırasında ellerindeki koli bantları kameraya yansıdı. Sağlık ekiplerinin ambulansta ilk müdahalesini yaptıkları Alev Ş. Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

İtfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürerek bir süre soğutma çalışması yaptı. Yanan daire tamamen kullanılmaz hale geldi. Polis ekipleri yangın yerinde güvenlik önlemi alırken, site sakileri yangın ile ilgili yapılan çalışmaları izledi.

SEVGİLİSİ BAĞLAYIP EVİ ATEŞE VERDİ İDDİASI

Polis ekipleri olaya ilişkin çok yönlü araştırma başlattı. Alev Ş.’nin aralarında problemeler olan sevgilisi Emre Y. tarafından elleri-kollarının koli bandıyla bağlandıktan sonra içeride bırakılarak evinin ateşe verildiği iddia edildi.

Olayın ardından kaçtığının görüldüğü ileri sürülen Emre Y.’yi yakalamak için polis çalışma başlattı. Öte yandan Alev Ş.’nin, daha önce Emre Y. hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi.

“SEVGİLİSİ EVİ YAKIP KAÇMIŞ”

Mahalle sakini “Yan sitede yangın olduğunu söylediler. Biz de hemen dışarıya çıktık. Daireyi alevlerin sardığını gördük. Arkadaşımdan aldığım bilgiye göre, dairede taksicilik işi yapan bir kadın oturuyormuş. Sevgilisi kadını ellerini bağlayıp olay yerinden kaçmış. Site yöneticisi ise kadını kurtardıklarını şuan içerisinde yaralı veya can kaybı olmadığını söyledi” dedi. Başka bir görgü tanığı, “Sevgilisi evi yakıp kaçmış. Ama kadını kurtardılar. Kadının ellerini ve ayaklarını bağlamışlar. Şuanda kadın kurtuldu. Ambulansla kadını hastaneye kaldırdılar” diye konuştu.

ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu Emre Y. yakalanarak gözaltına alındı. “Kasten Yaralama ve Yangın Çıkarmak Suretiyle Kasten Öldürmeye Teşebbüs” suçlamasıyla Emre Y.’nin işlemlerinin sürdüğü bildirildi.



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku