Gündem:
KABİNE TOPLANTISI SONA ERDİ

KABİNE TOPLANTISI SONA ERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

Aziz milletim, değerli basın mensupları sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Ekonomiden güvenliğe ve bölgesel gelişmelere kadar pek çok konuyu değerlendirdiğimiz bir Kabine toplantımızı daha tamamladık.

Son kabine toplantımızdan bugüne kadar ülkemize ve milletimize hizmet dolu günler geçirdik. Türkiye'nin güvenliği söz konusu olduğunda sınırları içinde ve sınırları dışında izleyeceği stratejimizi sürekli geliştirerek hayata geçiriyoruz. 29 Eylül'de İzmir'de de düzenlenen TEKNOFEST'in heyecanını yaşadık. Katılımcı, etkinlik ve ziyaretçi sayısıyla dünya çapında teknoloji festivaline dönüşen TEKNOFEST'te bir araya geldiğimiz evlatlarımızın dinamizmi bize güç veriyor. Bu sene de TBMM'nin yeni yasama yılının açılış töreninde gazi meclisimizde hazır bulunduk.

Türkiye Yüzyılı'nın adaletin yüzyılı yapma hayalimize adım adım yaklaşıyoruz. Partimizin 4. olağanüstü kongresi vesileyle ağırladığımız misafirlerimizle de ülkelerimiz arasındaki ilişkileri değerlendirme fırsatı bulduk. Dün İstanbul'da Mor Efrem Süryani Kadim Ortodoks Kilisesi'nin açılışını gerçekleştirdik. İnşa ettiğimiz kilise, ülkemizdeki din özgürlüğünün sembolüdür. Nefret suçlarının arttığı bir dönemde, Türkiye'nin sergilediği kuşatıcı tavır çok önemlidir. İstanbul'da tüm semavi dinlerin temsilcilerinin katılımıyla başarılan hoşgörü ve dayanışma iklimin Kudüs başta olmak üzere dünyanın her yerine örnek olmasını temenni ediyoruz. Bugün de kabine toplantımızdan önce üniversitelerin açılış törenini gerçekleştirdik. Yeni akademik yılımızın herkese hayırlı olmasını diliyorum. Ankara'da yaptığımız birçok toplantıda ülkemizi büyütme çabamızı kesintisiz sürdürdük.



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku