Gündem:
KARAYALÇIN ONLARI GERÇEKTEN BARIŞTIRDI MI?
KARAYALÇIN ONLARI GERÇEKTEN BARIŞTIRDI MI?

Karayalçın, İnönü ve Hazinedar'ı kameralar önünde tokalaştırdı


CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından İsmet İnönü'nün 41. ölüm yıl dönümü nedeniyle Maçka Parkı'ndaki İnönü heykeli önünde anma töreni düzenlendi. Anma törenine CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın ile Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da katıldı. Şişli Belediyesi'ndeki tartışmaların gündeme gelmesi üzerine Karayalçın, İnönü ve Hazinedar'ı kameralar önünde tokalaştırdı.

Karayalçın, "Aile içinde sorunlar olur. Yeter ki işin içinde ahlaksızlık olmasın, işin içinde rüşvet olmasın, yeter ki işin içinde ayakkabı kutuları olmasın. Bireysel anlaşmazlıklar aile içinde çözülür. Ailenin büyükleri vardır, küçüklerini, gençleri biraraya getirir sorun çözülür. Çözülmese mutlaka başka yöntemlerle de çözülür. Ama ben çözülmeyecek bir sorun olmadığına inanıyorum" diye konuştu.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku