Gündem:
KAYMAKAM DINKIRCI'ya ANLAMLI ZİYARET

KAYMAKAM DINKIRCI'ya ANLAMLI ZİYARET

Ataşehir Kaymakamlığı’na atanan Kaymakam Bekir Dınkırcı, Ataşehir'de faaliyet gösteren Yüzüncıyıl Gazeteciler Derneği (YGD) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yılmaz başkan yardımcıları Ufuk Bulut, Yalçın Bel, Hüzün Yücel, Hatice Alkış, Süleyman Aydınalp ve Özner Berber'den oluşan heyeti makamında kabul etti.

Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde 35 yıldır görev yapan Ataşehir Kaymakamı Bekir Dınkırcı, gazeteci misafirlerine deneyimlerini paylaştı. Erzincan Valisi merhum Recep Yazıcıoğlu’yla birlikte görev yaptığını ve tecrübe, deneyimlerinden yararlandığına dikkat çekti. 

Kendisinin de üç yıla yakın gazete çıkardığına dikkati çeken Kaymakam Dınkırcı, mesleğin zorluklarına yakından tanık olduğunu belirtti. 

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Yönetimi, ziyarette duydukları memnuniyeti dile getirerek, Ataşehir Kaymakamı Bekir Dınkırcı'a yeni görev yerinde başarı temennisinde bulundular.

taşehir Kaymakamı Bekir Dınkırcı, dernek yönetimiyle gerçekleştirdiği bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, medya ile yerel yönetimler arasındaki çalışmaların daha da güçlenerek devam etmesi gerektiğini kaydetti. 

Kaymakam Dınkırcı, samimi ortamda gerçekleştirilen ziyaret sonrası gazeteci misafirleri Yüzüncıyıl Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yılmaz başkan yardımcıları Ufuk Bulut, Yalçın Bel, Hüzün Yücel, Hatice Alkış, Süleyman Aydınalp ve Özner Berber' birlikte hatıra fotoğraf çektirdi. 



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

İSRAİL'le TİCARET DURDURULDU
Yapılan açıklamada, "Devlet düzeyinde alınan tedbirlerin ikinci aşamasına geçilmiş, İsrail'le...

Haberi Oku