Gündem:
KENDİ MİTİNGİNDE BİLE PROTESTO EDİLDİ
Kırklareli Mitingi'nde Başbakan'a Protesto

Başbakan Erdoğan seçim mitinginde, "Paralel yapının hesabı çok ağır olacak" dedi. Mitingde "Hırsız var, Bilal'i de getirdin mi?" pankartı açan iki yurttaş gözaltına alındı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kırklareli'nde bir seçim mitingi düzenledi. Miting alanında "Hırsız var, Bilal'i de getirdin mi?" yazılı pankart açan Ç.G. ile D.G. Gözaltına alındı.

Cemaat'e operasyon mu yapılacak?

Tayyip Erdoğan mitinginde Fethullah Gülen Cemaati'ni eleştirmeyi sürdürdü. Erdoğan'ın sarfettiği, "Bunların inine gireceğiz inine, bunları çıkaracağız oradan. Paralel yapının hesabı çok ağır olacak" sözleri ise Cemaat'e operasyon düzenleneceği şeklinde yorumlara sebep oldu.

Erdoğan, Gülen Cemaati ile ilgili şöyle konuştu:

"Bunların inine gireceğiz inine, bunları çıkaracağız oradan. Çünkü bu ülkenin ulusal güvenliğini tehdit edenlere karşı bizim koruma görevimiz var. Yargı içinde yapı oluşturmuş, emniyet içinde aynı yapıyı oluşturmuş örgütlü planlı biçimde yargıyı ve emniyeti töhmet altında bırakacak işler yaptılar. Temiz yargı ve emniyet mensupları var, onlar da yaralandılar. Ama inşallah bunu temize çıkaracağız. Kim olursa olsun hesabını görür ve göstereceğiz. Paralel yapının hesabı çok ağır olacak."
 



Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

FED FAİZİ KARARINI AÇIKLADI
ABD Merkez Bankası faiz kararını açıkladı.

Haberi Oku