Gündem:
KILIÇDAROĞLU, ET VE SÜT KURUMU'na ALINMADI

KILIÇDAROĞLU, ET VE SÜT KURUMU'na ALINMADI

Et ve Süt Kurumu'nu ziyaretinin amacının "çocukların haklarını savunmak" olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, kurumun önünde yaptığı basın açıklamasında "Bütün anneler çocuklarının iyi beslenmesini ister. Hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesi lazım" dedi.

Ramazan Bayramı'nın ardından mitinglere yeniden başlayacaklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Benim yaptığım çağrı hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesi içindir. Ben Türkiye'nin itibarını koruyorum. Et ve Süt Kurumu çiftçinin, üreticinin yanında olmalı" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu daha sonra Twitter hesabından da açıklama yaptı:

"Çocuklarımızın beslenme hakları için Et ve Süt Kurumu’na gittik. Öğün atlamak zorunda kalan çocuklarımızın kursağından et ve süt geçsin diye gittik. Çocuklarımızın yeterli beslenme hakkı artık milli öncelik meseledir."

CHP lideri dün yine Twitter'da yaptığı açıklamada, kurumdan randevu talep ettiğini ancak kendisine yanıt verilmediğini duyurmuştu.
 

BBC NEWS Türçe

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

İSRAİL'le TİCARET DURDURULDU
Yapılan açıklamada, "Devlet düzeyinde alınan tedbirlerin ikinci aşamasına geçilmiş, İsrail'le...

Haberi Oku