Gündem:
KILIÇDAROĞLU'nun ARACINA SALDIRI

KILIÇDAROĞLU'nun ARACINA SALDIRI

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sakarya’da düzenlenen mitinge katıldı.

Mitingin ardından Kılıçdaroğlu’nun içinde bulunduğu seçim otobüsüne 15-17 yaşları arasındaki bir çocuk tarafından taşlı saldırı gerçekleştirildi.
Atılan taşın otobüsün arkasına isabet ettiği ve camın kırılmadığı öğrenildi. Otobüse taş atan genç gözaltına alındı. Kılıçdaroğlu'nun şikayetçi olmaması üzerine ise saldırgan serbest bırakıldı.

KILIÇDAROĞLU’NDAN TALİMAT

Saldırıda yaralanan olmazken, Kılıçdaroğlu’nun CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’a “Evladımızın kimliği hiçbir şekilde açıklanmasın, aileye de hukuki destek verilsin. Bu çocuk Türkiye'nin evladıdır; seçimler gelir geçer, çocuğun zarar görmemesi en önemli konumuzdur. Asıl mesele onun yaptığı eylem değil, bir çocuğu böylesi bir provokasyona alet edenlerdir” talimatı verdiği öğrenildi.

MİTİNG ÖNCESİ ‘TAŞLAR YIĞILDI’ İHBARI ALINMIŞ

CHP kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Sakarya mitingi öncesi parti konvoyunun güzergahı üzerinde bulunan bazı noktalara taşların yığıldığına yönelik bilgi alındı. Bu girişimin de Sakarya Emniyeti tarafından engellendiği belirtildi.

İMAMOĞLU'NUN MİTİNGİ DE TAŞLANMIŞTI

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 7 Mayıs'ta Erzurum'da düzenlediği halkla buluşma etkinliğine de taşlı saldırıda bulunulmuştu.

Büyükşehir belediyesinin otobüslerinin, toplantı alanına getirilmesi nedeniyle gergin başlayan halk buluşmasında İmamoğlu'nun konuşmaya başlamasının ardından yaklaşık 300 kişilik bir grup, mitinge katılanlara taş atmış, bu sırada bazı kişiler yaralanmıştı.



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

FED FAİZİ KARARINI AÇIKLADI
ABD Merkez Bankası faiz kararını açıkladı.

Haberi Oku