Gündem:
'KILIÇDAROĞLU'nun TERÖR ÖRGÜTLERİYLE YAKINLIĞI VAR!'

"KILIÇDAROĞLU'nun TERÖR ÖRGÜTLERİYLE YAKINLIĞI VAR!"

İşte Nurettin Canikli'nin açıklamalarından öne çıkan başlıklar:

Adalet Yürüyüşü

Barışçı olmak şartıyla bu tür yürüyüşler normaldir. Burada yalnız şöyle bir husus var; Adalet için yürüdüklerini söylüyorlar. Yargının casusluk faaliyetiyle ilgili bir karar var. Bunun adaleti sağlanıyor. Bütün sistemlerde adaletin nasıl aranması gerektiği çok net şekilde bellidir. Yasalarda belirtilen yöntemlerin dışında başka yöntemlerle kararı değiştirmeye çalışırsanız bu meşru bir hak arama yöntemi olmaz. Hangi yöntem olursa olsun ister yürüyüüş ister gösteri belirtilen legal sistemin dışında başka yöntemlerle mahkeme kararını değiştirmeye çalışıyorsanız bu legal değildir. 

"İşin perde arkasını maskelemek anlamına geliyor"

Konu nedir? Konu bir casusluk iddiasıdır. Mahkeme diyor ki; devletin gizli kalması gereken bilgileri deşifre edilmiştir. Burada Kılıçdaroğlu'nun yapması gereken gerçeğin belirlenmesi için çaba sarfetmektir. Böyle bir iddia var bir yayın var bu bilgilerin kaynağının ortaya çıkması gerekiyor. Anlaşılıyor ki, Sayın Enis Berberoğlu kaynak değil. Bu bilgilerin üretildiği ilk kaynak var. Ülkenin menfaati açısından o kaynağın belirlenmesi gerekiyor. Adalet bu. Asıl adalet ülkeye zarar veren bu faaliyetin ortaya çıkarılmasına katkı sağlamaktır. Bu yürüyüş işin perde arkasını ortaya çıkartılmasını maskelemek anlamına geliyor. Burada bir gürültü çıkıyor ve dikkatler buraya kanalize eidlmek isteniyor. İnsannın aklına başka şeyler geliyor. Birileri bu bilgileri verdi. Bu bilginin kaynağı FETÖ. Kaynak olduğuna göre o kaynağın ortaya çıkarılması mı engellenmeye çalışılıyor. Daha da eşelediğiniz de Kılıçdaroğlu'nu rahatsız edecek bazı bilgiler mi var? FETÖ bilgiyi hangi kanaldan verdi, doğrudan mı verdi, aracı var mı? Bunları yürüyüş nedeniyle tartışmıyoruz. 

"Kılıçdaroğlu'nun terör örgütlerine yakınlığı var"

Bu yürüyüş CHP'yi büyütmez. Marjinaller devreye girdi daha da girecek. Terörist gruplar sokağa inecek. Bu tür ortamlar onlar için bulunmaz fırsat. Kılıçdaroğlu ile CHP politikalarını ayırmak lazım.  Sayın Kılıçdaroğlu'nun politikalarında terör örgütlerine bir yakınlık vardır. Terör örgütlerine yakın duran kesimlerle doğrudan ilişki içinde olduğunu biliyoruz. Hemen hemen tüm terör örgütleriyle. Gezi olaylarında sokakları terörize eden terör örgütleriyle çok yakından bağlantılı, inanılmaz destek verdiğini biliyoruz. Onlarla birlikte güvenlik güçlerine CHP yetkililerinin karşı durduğunu, taş atmak dahil hatırlayın. CHP vekillerin teröristlerin cenazelerinde nasıl gözyaşı döktükleri, ağıt yaktıkları biliniyor. 17-25 hadiselerinde Kılıçdaroğlu tapeleri meclisten yayınladı. Bu tapeleri kim verdi? Doğrudan FETÖ verdi. İşte size çok somut, net bir şey. 

"ByLock kullanan aktif milletvekili yok"

FETÖ hala tehdit olmaya devam ediyor. Tamamen bitirilemedi. Devlette bilinenlerin tamamını tasfiye ettik. Ama bu örgütün çok özel uyguladığı bir yöntem var; Kendini gizleme yeteneği. Şu anda aktif milletvekilleri içinde ve bakanlar içinde ByLock kullanan hiç kimse yok.  Eskilerden var. Onlarla ilgili gereği yapılıyor. AKP teşkilatlarında 300'den fazla ihraç var. Devletin kritik noktalarında hala bazı kripto isimler olabilir. Bu yürüyüş FETÖ ile mücadeleyi sulandırmak dışında hiç bir işe yaramıyor. 



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku