Gündem:
KIZGIN EŞ DEHŞET SAÇTI

KIZGIN EŞ DEHŞET SAÇTI

Pamukkale ilçesi Asmalıevler Mahallesi’nde önceki gün bir çocuk annesi Kerzi Y., bir süre önce evi terk eden eşi Gökhan Y.’nin birlikte yaşadığı sevgilisi Özbekistan uyruklu S.G.’nin evine gitti.

Burada S.G. ile kavga eden Kerzi Y., iddiaya göre, yanında getirdiği asitli sıvıyı, S.G. ile Gökhan Y.’nin birlikteliğinden olan 2 aylık bebekleri Hamdi Y.’nin üzerine döktü. Komşuların ihbarıyla adrese polis ve acil sağlık ekipleri sevk edildi.

Hamdi bebek, annesinin refakatinde Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi’nde tutulan tedavisi devam eden bebeğin sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.

“BAŞKASINDAN BEBEK YAPMASINI HAZMEDEMEDİM”

Polis, olayın ardından kaçan Kerzi Y.’yi, Fatih Mahallesi’ndeki evinde yakalayıp gözaltına aldı. Polisteki ifadesinde, hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Yılmaz, işlemlerinin ardından sevk edildiği Adliyede tutuklandı.

Kerzi Y.’nin 2 çocuğunun babası olan eşi Gökhan Yılmaz’ın başka kadından bebek sahibi olmasını hazmedemediğini söylediği öğrenildi. Kerzi Y.’nin tanınmamak için kara çarşaf giydiği, ardından apartmana girip, kendini gizleyerek kapıyı açan S.G.’nin yüzüne biber gazı sıktıktan sonra bebeğe asitli sıvı attığı belirlendi. 
 



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

FED FAİZİ KARARINI AÇIKLADI
ABD Merkez Bankası faiz kararını açıkladı.

Haberi Oku