Gündem:
LONDRA'da KRİTİK ZİRVE

LONDRA'da KRİTİK ZİRVE

Ukrayna İyileştirme Konferansı kapsamında İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir araya geldi.

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen “Ukrayna İyileştirme Konferansı“ liderlerin ve diplomatların katılımıyla başladı.
Bakan Fidan, Danimarka, İtalya, Almanya ve Avusturya dışişleri bakanları ile görüşmeler gerçekleştirdi.

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, konferans marjında Londra’da bulunan Bakan Fidan’ın, Danimarka Dışişleri Bakanı Lars Lokke Rasmussen, İtalya Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ve Avusturya Dışişleri Bakanı Alexander Schallenberg ile görüşmeler gerçekleştirdiği belirtildi.

FİDAN-BLINKEN GÖRÜŞMESİNDEN İLK KARE

Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Antony Blinken ile de bir görüşme gerçekleştirdi. Böylelikle iki bakan ilk yüz yüze görüşmesini gerçekleştirmiş oldu.
 



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku