Gündem:
METEOROLOJİDEN ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI
METEOROLOJİDEN ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI

Marmara ve İç Ege'de kuvvetli yağışlara dikkat

Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatleri ile yarın sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; Marmara bölge geneli, Kütahya, Manisa, Uşak, Afyonkarahisar, Denizli, Muğla ve Eskişehir ile İzmir ve Aydın'ın doğu kesimlerinde kuvvetli olması beklendiği açıklandı.

DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU'DA KUVVETLİ YAĞIŞLARA DİKKAT

Yarın, doğu bölgelerde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; Tunceli, Bingöl, Muş, Malatya, Elazığ, Adıyaman, Diyarbakır, Mardin ile Batman'ın kuzey kesimlerinde kuvvetli olması beklendiği belirtildi.

GÜNEY KESİMLERDE KUVVETLİ YAĞIŞLARA DİKKAT

Bugün, yurdun güney kesimlerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; Mersin, Adana, Hatay, Osmaniye, Karaman, Konya, Antalya'nın doğu ilçeleri ile Niğde'nin güney kesimlerinde; gece saatlerinden itibaren Isparta, Burdur ve Kahramanmaraş çevrelerinde kuvvetli, gece saatlerinden sonra etkisini artırarak Antalya ve Mersin illerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması beklendiği açıklandı.


DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku