Gündem:
MİLYONLAR GİDİYOR, HALK ÇÖPTEN YİYOR
MİLYONLAR AYAKKABI KUTULARINDA
GARİBANIN YEMEĞİ ÇÖPTE

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarının ortaya çıkmasının ardından İzmit'te gerçekleştirilen protesto yürüyüşü sırasında yürek burkan bir görüntü de ortaya çıktı.

Kalabalık sloganlarla yürürken, 44 yaşındaki H.B. adlı kadın, çöp konteynerini karıştırıp atılan meyva ve sebzeleri topladı.

Dün gece Cumhuriyet Parkı'da toplanan yaklaşık 300 kişi, ellerinde pankartlarla hükümet aleyhine sloganlar atarak yürüdü. Bu sırada yol kenarındaki bir çöp konteynerini eğip içinden atık sebze ve meyvaları toplayan H.B. adlı kadının farkına birçok kişi varamadı. Kalabalık, sloganlar atarak yanından geçerken onlara aldırmayan H.B., çöpler arasından elma ve armutlarla, bazı sebzeleri ayıklayıp poşete koydu.

İstanbul Pendik'te oturduğunu, bir süre önce eşinden ayrıldığını ve biri 6 aylık 3 çocuğu bulunduğunu söyleyen H.B., İzmit'teki yakınlarını da bulamadığı için döneceğini söyledi. Yanında parası da olmadığını söyleyen kadına, protestocular içindeki bir kişi yol parası verdi.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku