Gündem:
NİĞDE'DEN 'ÜÇ KAFADAR' BENZETMESİ
BAŞBAKANDAN “ÜÇ KAFADAR“ BENZETMESİ

Niğde’de halkan hitap eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP, MHP ve Gülen cemaatini “üç kafadar” olarak nitelendirdi ve  "Ama bunlar 30 Mart'ta cevabını alacak. Niğde'de böyle bir coşkuyu görmemiştik. Sandıkları patlatacağımıza inanıyorum" dedi.

Sabah akşam bunların gündeminde kaset var. Ağızlarında dillerinde iftira var. Montaj var yalan var. Biz bu davaları tek tek açacağız. İnlerine gireceğiz. Kaçmak yok. İnşallah bu illegal kasetler bu montajlar grup salonlardan dinletenlerden tazminatları toplayacağız" diye konuşan Erdoğan, meydandakilere seslenirken, "Ablalar kapınıza gelebilir. Para da isteyecekler. Makbuzsuz toplarlar, bunların da hesabını soracağız" dedikten sonra, kapıya gelenlerin ne yüzle geldiklerini sormalarını istedi.

MHP Milletvekili Meral Akşener'i kastederek, 1998'de ses kaseti dinlettiği için 26 milyar lira para cezasına mahkum edildiğini de hatırlatan Erdoğan, kendilerinin de tek tek hesap soracağını söyledi.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

İSRAİL'le TİCARET DURDURULDU
Yapılan açıklamada, "Devlet düzeyinde alınan tedbirlerin ikinci aşamasına geçilmiş, İsrail'le...

Haberi Oku