Gündem:
O SİLAHI YERE AT..!
VATAN PARTİSİ GENEL BAŞKANI DOĞU PERİNÇEK  SESLENDİ: "AMERİKAN SİLAHIYLA KARDEŞİNİ Mİ VURACAKSIN? O SİLAHI YERE AT!"

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ABD’nin PKK ve PYD’ye yaptığı silah yardımı üzerine bir açıklama yaptı.

Terör örgütü PKK ve PYD’ye“O Silahı Yere At” çağrısı yapan Perinçek’in açıklaması şu şekilde:

O SİLAHI YERE AT..!

ABD’nin Ortadoğu’da hedefi Amerikan-İsrail koridorunu açmaktır. ABD emperyalistliğini yapıyor, piyonlarına ve aletlerine silah veriyor. 


AMERİKAN SİLAHINI KULLANMAK İHANETTİR

ABD’den çok o silahları kullanacak olan insanlara sesleniyorum: Siz o silahı kime karşı kullanacaksınız? Amerikan emperyalistlerinden silah alıp komşunuzu, kardeşinizi mi vuracaksınız? Onun için o silahları yere atın. O silahları kullanacak olan PKK militanları derhal o Amerikan silahlarını yere atsınlar. Amerikan silahını kardeşi olan Türklere, Türk Ordusuna, Mehmetçiğe karşı kullanmak bir ihanettir, namussuzluktur. Bu onursuzluğu hiç kimse sırtında taşıyamaz.  Ortadoğu’da Amerikan silahı ile savaşmak gibi bir onursuzluk hiçbir Kürde yakışmaz, hiçbir Türk yurttaşına yakışmaz. 


PKK DERHAL SİLAHINI YERE ATMALIDIR

PYD ile PKK arasına ayrım koymaya çalışıyorlar. Silahlar PKK’ya değil PYD’ye veriliyormuş gibi mazeretler ileri sürülüyor. PYD ile PKK’nın aynı örgüt olduğunu herkes biliyor. PKK yöneticilerine, militanlarına, PKK’ya dostluk yapan destek olanlara sesleniyorum. Bu utancı kabul etmesinler. Amerika’dan aldığınız silahları, bombaları, mayınları derhal yere atın. Bu utancı hiçbir şekilde sırtınızda, omuzlarınızda taşıyamazsınız. Kardeşinize Amerikan silahıyla kurşun sıkamazsınız. Bu ayıpla Ortadoğu’da yaşamak mümkün değildir.


Bütün dünyaya ve Türk Milletine desinler ki biz Amerikan silahı istemiyoruz, bu silahlı mücadeleye derhal son veriyoruz. Türkiye’nin birliği bütünlüğü içinde yer alıyoruz. Başka hiçbir çözüm yoktur. 


ORTADOĞU’DA MAZLUMLAR CEPHESİ

Ortadoğu’da artık bir mazlumlar cephesi, emperyalizme karşı bir insanlık cephesi oluşuyor. Suriye, Irak, İran, Lübnan, Azerbeycan, Rusya, Mısır’a kadar uzanan bir cephe oluştu. Bunların arkasında bir Asya derinliği var. Çin, Hindistan , Orta Asya Türk Cumhuriyetleri gibi Asya  ülkeleri de Amerikan emperyalizmine karşı Ortadoğu’da oluşan cephenin içindedirler.


Tan yeri ağarmaktadır, ABD çaresizdir. ABD’li yetkililerin verilen silahlarla ilgili yaptıkları açıklamalar onların çaresizliğini gösteriyor. Amerikan sözcüleri önce vermedik dediler, ardından “PYD’yi örgüt olarak tanımıyoruz” diyorlar. Türkiye sağlam durduğu zaman, TSK’nın 24 Temmuz’da başlayan harekatı sonuç verdikçe ABD de geri adımlar atıyor. Ortadoğu’da oluşan statükoyu, yani Ortadoğu ülkelerinin bağımsızlığını, egemenliğini tanımak zorunda kalıyor. 


ASYA BARIŞA VE HUZURA KAVUŞACAKTIR

Rusya’nın burada büyük katkısı var. Türkiye’nin PKK’ya karşı mücadelesini Rusya da anlamak zorunda. Çünkü Rusya da aynı şekilde Amerika’nın desteklediği Çeçen teröristlerine karşı mücadele etmektedir. Bölgede bölücü, yobaz teröristlere artık yer yok. Birlik oluşmaktadır ve Amerika’nın kullandığı, silah verdiği, ateşe sürdüğü bu terör örgütleri temizlenecektir. Asya barışa, huzura ve birliğe kavuşacaktır. Amerikan emperyalizminin de bölgeden elini çekmek dışında bir seçeneği kalmamıştır.


Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku