Gündem:
ÖCALAN ve ILICAK BİRBİRİNE ÇOK YAKIŞIYOR!
ÖCALAN ve ILICAK BİRBİRİNE ÇOK YAKIŞIYOR!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, bugün yaptığı basın açıklamasıyla İmralı Tutanaklarında yer alan ve Nazlı Ilıcak’ın Öcalan’dan aynen alarak köşesine taşıdığı “Tüm veriler, Doğu’nun dizayn edilmiş bir Amerikancı olduğunu gösteriyor…” iddiasına yanıt verdi.

Perinçek’in açıklaması şöyle:

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek: “ABDULLAH ÖCALAN VE NAZLI ILICAK BİRBİRİNE ÇOK YAKIŞIYOR” 

Bu sözleri söyleyen Abdullah Öcalan değil. Abdullah Öcalan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın avucundadır. Kendi ağzıyla söylüyor: “İmralı’da MİT’e başvurdum” diyor. Yine Tayyip Erdoğan’a mektup yazdığını itiraf ediyor. “Beni kullanın diyor” ve Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan kendisinden  “enstrüman” olarak bahsediyor. O’na bunları Hakan Fidan’ın adamları yazdırıyor. 

Söyledikleri baştan aşağı saçmadır. Gerçekle en küçük ilgisi yoktur. Ben Türkiye’de 5 kuşakla hapis yatmış tek adamım. 1970, 1980, 1990, 2000, 2010 kuşaklarıyla CIA’nın ve MİT’in hapishanelerinde kaldım. MİT, CIA ve MOSSAD bağlantılı yöneticiler, Hiram Abas ve Mehmet Eymür “Doğu Perinçek MİT’i 3 kez felce uğrattı” dediler. Türkiye tarihinde CIA ve MİT’e karşı mücadelenin her zaman merkezinde oldum. O nedenledir ki ABD emperyalizminin 40 yıldır hedefiyim. En son Ergenekon ve Balyoz tertiplerinde de baş hedef olduğumu MİT yöneticileri, Zekeriya Öz türünden savcılar ve Fethullah Örgütü’nün polis şefleri defalarca ifade ettiler. 

Türkiyemizin Cemal Süreya, Fikret Otyam, Melih Cevdet Anday, Altan Günbay, Necati Cumalı, Osman Şahin, Turan Dursun, Hasan Yalçın, Erkan Yücel, Sarper Özsan, Levent Kırca, Muzaffer Buyrukçu, İnci Özdil, Hüseyin Haydar gibi en seçkin aydınları ve kültür üreticileri ile 40 yıldan bu yana Vatan için, Cumhuriyet için, Millet için zafere ilerleyen bir mücadelenin içerisindeyiz. O nedenle Türkiye gericiliğinin ötesinde, Dünya gericiliğinin hedefindeyiz.

Babam Sadık Perinçek  bütün meslektaşları ve siyaset adamları tarafından bilinir. Türkiyemizin namus birikiminin örneklerindendir. Karakteri, kişiliği, boyun eğmezliği ve millete bağlılığı hiç kimse tarafından tartışılmamıştır. Abdullah Öcalan ve Nazlı Ilıcak’ın bana yönelttiği karalamalar, doğru hedeflere vurduğumuzu ve doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. 

Bugün Vatan Partisi’nde bulunan komutanlar, Türk Ordusu’nun Mustafa Kemal geleneğinin en kararlı temsilcilerdir. Bu nedenle ABD emperyalizminin ve işbirlikçilerinin hedefi olmuşlardır. Mustafa Kemal’in askerlerine dil uzatanlar, eskiden beri emperyalizmin elemanlarıdır.

Bu durumda Abdullah Öcalan’ın borazanı da Nazlı Ilıcak oluyor. İkisi birbirine çok yakışıyorlar. İkisinin de kimlikleri ve kişilikleri herkesçe biliniyor.
 
 




Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku