Gündem:
OYUNCU SELİN ŞEKERCİ 'PİŞMANIM' DEDİ...

OYUNCU SELİN ŞEKERCİ "PİŞMANIM" DEDİ...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, 2013 yılında sosyal paylaşım hesabındaki paylaşımlarında hakaret ve tehditte bulunduğu iddiasıyla 4 yıl 4 aya kadar hapsi istenen oyuncu Selin Şekerci, bugün hakim karşısına çıktı. Selin Şekerci'nin avukatı, müvekkilinin eski savunmalarını tekrar ettiğini belirterek, olaydan dolayı pişman olduğunu söyledi. Hakim, dosyayı incelemeye alarak kararını açıklamak üzere duruşmayı erteledi.

İstanbul 44. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, sanık Selin Şekerci avukatı Nail Gönenli ile katıldı. Sanık Selin Şekerci kimlik sorgusunda, mesleğinin oyunculuk olduğunu, halen çalışmadığı için düzenli bir geliri olmadığını belirtti. Hakim, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın avukatı aracılığıyla şikâyetinden vazgeçtiğini hatırlatarak,  savcılık tarafından 9 Mart 2017'de ifadesinin alındığını bu ifadeye eklemek istediğii bir şey olup olmadığını sordu. Sanık Selin Şekerci de "Ekleyecek hiçbir şeyim yok" dedi. 



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

8 İLDE BASIN AÇIKLAMASI YASAĞI
İzmir, Adana, Bingöl, Diyarbakır, Siirt, Batman, Ağrı ve Mardin Valiliği, 16- 20 Mayıs arasında kent genelinde...

Haberi Oku