Gündem:
PKK YİNE ASKERÎ BİRLİĞE SALDIRDI
PKK YİNE ASKERÎ BİRLİĞE SALDIRDI

Tunceli merkeze bağlı Sütlüce Köyü'nde yapımı süren karakolun güvenliğini sağlayan birliğe, bu sabah bir grup PKK'lı teröristin saldırması sonucu çıkan çatışmada 1 astsubay ve 1 er yaralandı. Yaralı askerler Elazığ'da tedavi altına alınırken, takviye askeri timlerin havadan indirildiği bölgede çatışmanın sürdüğü belirtildi.

Merkeze 15 kilometre uzaklıktaki Sütlüce köyü Kırmızı Dağ bölgesinde yapımı süren karakolun güvenliğini sağlayan askeri birliği, bugün sabah saatlerinde bir grup PKK'lı terörist tarafından uzun namlulu silahlarla atış açıldı.

Saldırıya askerler de anında karşılık verdi. Çatışmada Astsubay İsmail Özkan ve Jandarma Er Hasan Gök yaralandı. Yaralıların ilk tedavisi Elazığ Asker Hastanesinde yapıldıktan sonra Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Saldırının ardından hava destekli operasyon başlatılırken, 6 timin havadan bölgeye indirildiği ve çatışmanın sürdüğü belirtildi.



Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku