Gündem:
RAPOR GETİRMEYEN GİREMEYECEK

RAPOR GETİRMEYEN GİREMEYECEK

Salgınla mücadele kapsamında AKP Grup Başkanı Naci Bostancı, AKP'li tüm milletvekillerine bir yazı gönderdi. Yazıda AKP'lilerin test yaptırmasını istedi. Covid-19 negatif raporu getirmeyen AKP'li Genel Kurul Salonu'na giremeyecek ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın TBMM Genel Kurulu'nda yapacağı konuşmayı dinleyemeyecek.

Bostancı, “Test sonuçlarına göre milletvekillerimizin Meclis açılışına katılmalarını rica ederim” dedi. Diğer partilere mensup milletvekilleri için ise böyle bir talepte bulunulmadığı öğrenildi.

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir “Ülkemizde pozitif temaslılara dahi test yapılmazken, AKP'lilerin keyiflerince test yaptırıyor. Söz konusu Cumhurbaşkanı olunca herkese test yaptırılıyor. Bu durum AKP'nin kendilerini ayrıcalıkları gördüklerini ortaya koyuyor. Bu yapılan kişilik haklarına da saldırı. Milletvekilleri Anayasal haklarını gasp ettirmemelidir.”

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BOLAT'tan KIZDIRAN ET AÇIKLAMASI
Et fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından vatandaşlar neredeyse kasabın yolunu unuttu. Seçimden...

Haberi Oku