Gündem:
SALDIRGANLARI  TAMAMI YAKALANDI

SALDIRGANLARI  TAMAMI YAKALANDI

İstanbul Esenyurt Güzelyurt Mahallesi'nde geçtiğimiz Cuma günü yaşanan olayın görüntüleri, izleyenleri dehşete düşürdü. Saat 23.20 sıralarında tekel büfesine giden 4 kişi, aralarında alacak verecek meselesi bulunan Cantürk Erzen'in oğlu Yunus Emre Erzen'i (24) ve yanındaki arkadaşı Batuhan Bayındır'ı katlettiği anlar izleyenlerin adeta kanını dondurdu.

8 KURŞUNLA HAYATINI KAYBETTİ

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şişelerle saldırıya uğradığı için ilk silah çeken Yunus Emre Erzen'in 1’i sırtında 5'i bacağında, 2'si kol ve elinde 8 kurşunla katledildiğini belirledi. Erzen'in arkadaşı olduğu için büfede bulunan ve olayla ilgisi olmayan Bayındır'ın ise dizine isabet eden 2 kurşunla yaşamını yitirdiği anlaşıldı. Tekel bayisinin diğer işleteni Yusuf Erzen'in ise tek kurşunla yaralandığı tespit edildi.

2 ŞÜPHELİ YAKALANMIŞTI

Cinayet masası ekipleri, yaşan olayda lüks araçla büfeye giden şüphelilerden Murat Özer'in de yaralı olduğu bilgisine ulaştı. Ayağından 2 kurşunla yaralanan Murat Özer olaydan kısa süre sonra yakalanmıştı. Daha sonra ise Servet Özer polis ekiplerinin çalışmasıyla yakalandı.

BÜYÜKÇEKMECE'DE GÖZALTINA ALINDILAR

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 2 kişiyi öldüren ve 1 kişiyi yaralayan silahı kullanan firari şüpheli Tarık Özer ve Azat Özer'i yakalamak için gece gündüz çalışıyordu.  O şüphelilerin Büyükçekmece'de bir adreste olduğu belirlendi. 2 şüpheli, adrese düzenlenen baskınla yakalandı.

YAKALANMAMAK İÇİN SAÇ VE SAKAL TIRAŞI OLMUŞ

Bakan Yerlikaya’nın sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, saldırganlardan Tarık Özer’in tanınmamak için saç ve sakal tıraşı olduğu görülüyor.

KAÇMALARINA YARDIM EDEN 4 ŞÜPHELİ DE YAKALANDI

Polis, şüphelilerin kaçmasına ve saklanmasına yardım ettikleri öne sürülen Hüsamettin A., Vedat E., Erdal A. ve Ercan T.’yi de baskınla gözaltına aldı. Polisin gözaltına aldığı şüphelilerle birlikte olayla ilgili yakalanan şüpheli sayısı 8'e ulaştı. Yapılan aramalarda ise 2 tabanca, bir pompalı tüfek ve 50 mermi ele geçirildiği öğrenildi.

“ŞÜPHELİLERİN TAMAMI GÖZALTINDA”

Bakan Yerlikaya, paylaşımında şunları belirtti:

* “Esenyurt ilçesi Güzelyurt Mahallesinde meydana gelen olayın şüphelilerinden (T.Ö.) ve (A.Ö.) de yakalandı.

* İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalar sonrası olayın şüphelilerinden M.Ö ve S.Ö.'den sonra T.Ö. ve A.Ö de yakalandı. Olayla ilgili şüphelilerin tamamı gözaltında.

* Bu konu ile ilgili sosyal medya paylaşımda bulunan 35.368 hesap arasından 9.220 hesabın bilgisayarlar tarafından yönetilen bot hesap, 5136 hesabın FETÖ bağlantılı hesap ve 2898'nin ise PKK bağlantılı hesap olduğunu tespit ettik.

* Olumsuz algı oluşturmak için boşuna çabalamayın. Güvenlik güçlerimiz toplum düzenini bozanları, suç işleyenleri hukuk önüne çıkartmaya kararlıdır

* Suç ve suçlularla mücadelemiz aralıksız devam edecektir.”



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku