Gündem:
SCHUMACHER'den KÖTÜ HABER GELDİ
SCHUMACHER'den KÖTÜ HABER GELDİ

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Michael Schumacher'in yoğun bakımdan çıkartılarak rehabilitasyon ünitesine geçirildiği haberi ünlü pilotun sağlık durumu hakkında umut verici olarak algılanmıştı. Anca uzman doktorlar konuyla ilgili yaptıkları yeni açıklamalarda bulunarak adeta oluşan olumlu havanın üzerine kara bulutlar çökertti. Uzmanlar Schumacher'in eğer uyansaydı dört ay gibi bir sürede uyanacağını ve bugünden sonra F1 efsanesine çok fazla ümit bağlanmaması gerektiğini açıkladı. "Bir gün gelecek ve Michael'ın doktorları ailesine onun uyanmayacağını söylemek zorunda kalacak" diye konuşan uzman doktorların sözleri büyük üzüntü yarattı.

ŞANSI AZALDI

Pilotun kaldığı hastanenin içinden kaynaklar da bir anlamda uzmanları doğrulayarak Schumacher'in iyileşme şansının düştüğünü belirtti. Ünlü pilotun menajeri Sabine Kehm'den ise şu ana kadar bir açıklama gelmedi.



Vatan Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku