Gündem:
ŞOFÖRÜN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

ŞOFÖRÜN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

İstanbul Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza ve sonrasında yaşananlar Türkiye gündemine otururken, yeni bilgiler de ortaya çıkmaya başladı. Yazar Eylem Tok'un oğlunu Mısır'a, oradan ABD'ye kaçırması skandalıyla ilgili 16 yaşındaki Timur Cihantimur, "Anne beni affet, araç pert oldu. Hayatım bitti" dediği ortaya çıktı.

''ANNE BENİ AFFET ARAÇ PERT OLDU''

Hızlıydı, kural tanımadı. Bir çocuk babası Oğuz Murat Acı'yı hayattan kopardı. Türkiye'yi şoke eden kazada yeni detaylara ulaşıldı. 17 yaşındaki sürücünün, "Anne beni affet, araç pert oldu'' dediği oraya çıktı.

OĞUZ MURAT ACI'YI HAYATTAN KOPARDI

Kaza, İstanbul Eyüpsultan'da 1 Mart'ta yaşanmıştı. 16 yaşındaki sürücü ATV tipi araçlara çarparak Oğuz Murat Acı'yı hayattan koparmış, 4 kişiyi de yaralamıştı. Sürücü Timur Cihantimur ve annesi Eylem Tok, kaza sonrası İstanbul Havalimanı'ndan Mısır'a kaçmış, ardından ise Amerika Birleşik Devletleri'ne gitmişlerdi.

ŞOFÖRÜN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Türkiye'nin konuştuğu kazayla ilgili yazar Eylem Tok'u kaza yerine götüren şoförün ifadesi ortaya çıktı. Şoför ifadesinde, "Eylem Hanım'ı olay yerine götürdüm. Timur'u arabaya oturttu. Timur şoktaydı, sürekli 'Anne beni affet, araç pert oldu' diyordu" dedi.

EŞİ "HAVAALANINA DOĞRU GİT" DEMİŞ

Şoförün ifadesinde ilginç bir detayda vardı. İfadeye göre Eylem Tok'u eşinin aradığı ve "Havaalanına doğru git" şeklinde talimat verdiği ortaya çıktı.

YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca sürücü ve annesi yazar Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Zanlıların Interpol vasıtasıyla Türkiye'ye iadeleri istendi.



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

ÖZEL, BAHÇELİ''yi ZİYARET EDECEK
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek.

Haberi Oku