Gündem:
SURUÇ KATLİAMCISI KENDİNİ PATLATMADAN HEMEN ÖNCE

SURUÇ KATLİAMCISI KENDİNİ PATLATMADAN HEMEN ÖNCE

BirGün gazetesinden Zeynep Kuray’ın haberine göre; Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu (SDGF) üyesi 33 gencin katledildiği saldırıdan sağ kurtulan Çelik’in Amara Kültür Derneği bahçesinde olay anında çektiği görüntülerde bombacı Alagöz’ün kitlenin içine nasıl sızdığı ilk kez görülüyor.

Kobanê’nin yeniden inşasına ve çocuklara yardım için Suruç’ta bulunan gençlerin yaptığı basın açıklamasının bitimine iki dakika kala kitlenin içinde beliren Alagöz’ün ön tarafa doğru hamle yapmak istediği, bir adım attıktan sonra vazgeçtiği, basın açıklamasını dinlerken başını salladığı ve alkışların, sloganların başladığı anda kafasını eğip karnına yerleştirdiği bomba düzeneğini harekete geçirdiği görülüyor.


İşte o görüntülerden kareler:







ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku