Gündem:
TRUMP AÇIK ARA ÖNDE

TRUMP AÇIK ARA ÖNDE

ABD’de Cumhuriyetçi Parti'de, 2024 seçimlerinde kim aday olacak?’ sorusunun yanıtı önümüzdeki ocak ayında başlayacak ön seçimlerin sonunda belli olacak.

Anketlerse şu an eski Başkan Donald Trump'ın hakkındaki tüm suçlamalara rağmen açık ara önde olduğunu gösteriyor.

CNN International tarafından düzenlenen son ankete göre, Trump, en yakın takipçisi Florida Valisi Ron Desantis’in 34 puan önünde çıktı. Yüzde 52 ile cumhuriyetçi başkan adayları arasında açık ara birinciliği elden bırakmadı.

Eski Başkan Yardımcısı Mike Pence ve eski ABD Birleşmiş Milletler Temsilcisi Nikki Haley yüzde 7 ile Desantis’in ardından gelirken, iş insanı Vivek Ramaswamy oy oranı ise yüzde 6.

Ankete katılanların yüzde 43’ü kesinlikle Trump’ı destekleyeceğini kaydederken, yüzde 61'i ise eski başkanın çok büyük olasılıkla Cumhuriyetçi Parti başkan adayı olarak 2024 seçimlerine katılacağına inandığını ifade etti.



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

FED FAİZİ KARARINI AÇIKLADI
ABD Merkez Bankası faiz kararını açıkladı.

Haberi Oku