Gündem:
VAKA VE ÖLÜM SAYISI ARTIYOR

VAKA VE ÖLÜM SAYISI ARTIYOR

Sağlık Bakanlığı sayfasında yer alan Covid-19 tablosunda; vaka sayısı, ölü sayısı, ağır hasta ve iyileşen hasta sayısının yanı sıra test oranları gibi detaylara yer veriliyor. 

Bakanlık, normalleşme dönemine girişle birlikte uyarılarını da yinelemeyi sürdürdü. Özellikle Bakan Fahrettin Koca, sosyal mesafe konusuna dikkat çekti. Günlük koronavirüs tablosuyla pandemiye dair fikir edinmek kolay hale geldi. Covid-19 sayfasından paylaşılan tabloda salgının en önemli başlıkları yer alıyor.

28 MART KORONAVİRÜS TABLOSU AÇIKLANDI 

Günlük olarak paylaşılan tablo, normalleşmenin gidişatı hakkında da ipucu veriyor. Bu nedenle vatandaşlar korona tablosunu ve tabloda yer alan vaka sayısını her geçen gün merakla araştırıyor. 28 Mart koronavirüs tablosu ise 29.058 yeni vaka yer aldı ve 153 kişi hayatını kaybetti.

27 MART KORONA TABLOSU

Yayımlanan son tabloda belirtilene göre 24 saat içinde; 223.214 test yapıldı, 30.021 yeni vaka tespit edildi, 1.281 hasta sayısına ulaşıldı, 151 kişi vefat etti ve 18.892 hasta ise sağlığına kavuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku