Gündem:
VATAN'ın KARAMÜRSEL İLÇE BİNASI TÖRENLE AÇILDI
VATAN'ın KARAMÜRSEL İLÇE BİNASI TÖRENLE AÇILDI

Vatan Partisi Karamürsel ilçe binası 4 Temmuz Mahallesi Atatürk Caddesi Baş İşhanı 3.Kat’ta açıldı.

Davullu zurnalı gerçekleşen törene partililer yoğun ilgi gösterdi. Parti binasının açılış sırasında partililer ilçe binasına sığmayıp cadde üzerine indi.

Cadde üzerine gelen partililer burada “Mustafa Kemal’in askerleriyiz”, “milli meclis milli hükümet” sloganları atarak davul zurna eşliğinde halay çekti.

İlçe binasının açılış kurdelesini İl başkanı Vedat Olguntürk ve milletvekili adayları Cenap Yener ile Gülgün Feyman Budak birlikte kesti. Gerçekleşen açılışın ardından partililer hep birlikte ellerin bayraklarla sahil turu yaparak basın açıklaması yapmak üzere vapur iskelesine yürüdü.

 
ÇOK YOĞUN KATILIM

İlçe binasının açılışına il başkanı Vedat Olguntürk, İzmit ilçe başkanı Ali Tanrıkulu, Karamürsel ilçe başkanı Sibel Fitoz Çelik, Derince ilçe başkanı Burhan Cahit Doğan, Gebze ilçe başkanı Murat Cirit, Gölcük ilçe başkanı Gürsel Albayrak, Darıca ilçe başkanı Nuran Aydoğan, milletvekili adayları Cenap Yener, Gülgün Feyman Budak, Ayşen Tanrıkulu, Orhan Kadıoğlu, Abdullah Aksu, Kadir Doğan, il yönetimi, ilçe yönetimleri, gençlik kolları ve partililer katıldı.

 
FEYMAN: "SİLİVRİ DUVARLARINI YIKARAK GELDİK"

Vapur iskelesine geldikten sonra ilk olarak söz alan milletvekili adayı Gülgün Feyman Budak, “Ben Gülgün Feyman Budak olarak Atatürk savunuculuların hiçbir eksenden kaymadan bir araya geldiği parti Vatan Partisi olduğu için bu partiyi seçtim. Yükselen Türkiye’de artık daha da ileri gideceğiz. Hiçbir ürünü ithal etmeyeceğiz. Kendi ürünümüzü kendimiz üreteceğiz.Silivri duvarlarını yıkarak geldik. Barajları aşarak meclise gireceğiz” ifadelerini kullandı.

 
TÜRKİYE’NİN VATAN PARTİSİ

Daha sonra konuşan milletvekili adayı Cenap Yener, “Bu ülkenin geleceği ile ilgili neden Vatan Partisi’ne girdiğim sorulduğundan şu cevabı veriyorum. Atatürk ilke ve inkilaplarına uyan, çağdaş ve refah seviye yüksek bir ülke istediğim için bu partideyim. Bu terör örgütü evlatlarının partisinin %10’nu değil. Türkiye’nin Vatan Partisi’nin %10’u geçerek mecliste olması gerekir. Bu ülkenin geleceği için çalışmaya söz veriyoruz” şeklinde konuştu.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku