Gündem:
ZEKİ ALASYA'nın ARDINDAN KONUŞAN İNSAN MÜSVEDDELERİ!
ZEKİ ALASYA'nın ARDINDAN KONUŞAN İNSAN MÜSVEDDELERİ!

Sevda Türküsev: "Cenazesi camiden kaldırılmamalı"


Hükümet medyasında yaptığı çıkışlarla gündeme gelen eski Yeni Şafak yazarı ve Tv Net programcısı Sevda Türküsev, hayatını kaybeden Zeki Alasya'nın ardından skandal ifadeler kullandı.

Hükümetin yayın organı Yeni Akit de Zeki Alasya için "Zeki Alasya mason muydu?" başlığıyla yaptığı "haber" sosyal medyadan çok sert tepkiler aldı.

Sevda Türküsev, Alasya için "Bazıları vefat eder bazıları sadece ölür... Allah'a inanmayana Allah'ın emirlerini yok sayanlara da rahmet okumam. Herkes inandığı gibi muamele görmeli" ifadelerini kullandı. Alasya, son dönemde çıkışlarıyla Hükümet medyasının hedefindeydi.

Türküsev şunları yazdı:

"Zeki Alasya vefat etmiş. Şu 'hayatını kaybetti' sözünü sevmiyorum. Ölüm gerçek hayatın başlangıcıdır. 'Vefat etti' denmeli... Bazıları vefat eder bazıları sadece ölür... Ben her inanca saygılıyım. Allah'a inanmayana Allah'ın emirlerini yok sayanlara da rahmet okumam. Herkes inandığı gibi muamele görmeli. Kişi Allah'a inanmıyorsa Müslüman değilse cenazesinde camiden kaldırılmamalı. Ölenin inancına SAYGI duymak Lazım. Neye inanıyorsa o Olmalı."

Alasya, Emek Sineması'nın yıkılmasına karşı söylediği sözler nedeniyle Hükümet medyası tarafından "İslam düşmanı" ilan edilmişti.

İşte Türküsev'in o mesajları:



Yeni Akit'in tepki toplayan haberi de şöyle paylaşılmıştı:



Bir rezillik haberi de Tv24'ten geldi:

Etrafındaki insanlara yardım etmesi ve iyilikleriyle tanınan Zeki Alasya'nın ölümü sonrasında iktidarın kanalı olarak bilinen Kanal 24'te ünlü sanatçı için inanılmaz ifadeler kullanıldı.

Cem Küçük ve Ersoy Dede'nin programında AKP'ye yaptığı eleştirilerle bilinen Zeki Alasya masonluğu da ön plana çıkartılarak pervasız bir din düşmanı olarak lanse edildi.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Sevgi Işık 9 yıl önce

zeki alasya "adam gibi adam"dı !

Misafir Avatar
serdar hoca 9 yıl önce

havlamayı bırakında acımızı paylaşalım yahu

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku