HANİ TÜRKİYE TERÖRİST ÜLKE İDİ...

Üstüne oturduğu petrol dolarları yüzünden kendisini fasulye gibi nimetten sanıyor.

Kim?

Vehhabi yobazı Suud kralı Selman’ın oğlu Muhammed.

ABD’nin Truva atı, Müslüman dünyasının yüz karası bu krallığın gelecekteki kralı...

Peki bu haddini bilmez adam daha Mart ayında Türkiye’ye ne demişti?

Türkiye, İran ve Katar terörist ülkelerdir.

Üstüne üstlük PKK’ya yüzlerce milyon dolar para göndermişlerken. İsrail ile açık işbirliği yapmışlarken.

Bu haddini bilmez adam, Arabistan’da değişim isteyenleri korkutmak, Türkiye’ye de "Biz sizin orada bile her şeyi yaparız!" mesajı vermek için Gazeteci Cemal Kaşıkçı’yı yakın adamlarına öldürttü.

Bu olay kapatılamayınca aşiret reisi Muhammet efendi Türkiye tarafına dümen kırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı aramış, şaklabanlık yapmış. Dediklerine bakın: "Birçok kişi bu acılı durumu Suudi Arabistan ve Türkiye’nin arasını açma fırsatı olarak kullanmaya çalışıyor. Ve ben onlara bir mesaj göndermek istiyorum; Bunu asla yapamayacaksınız. Bizi bölemeyeceksiniz."

Daha düne kadar İsrail ve Mısır ile el ele vererek Türkiye’ye karşı cephe kurarken şimdi utanmadan "Aramıza kimse giremez, biz dostuz" mesajı veriyor.

Sayın Erdoğan! Bu haddini bilmez adama haddini bildirmek için elimize kuvvetli bir koz geçmiştir. Lütfen heba etme... Cinayetin bu adamla birinci derecede bağını göster ki Türk düşmanlığının er geç insanı çarptığını onlar da anlasın.

ALLAH BELANIZI VERSİN

Amerikan uşağı Suudiler, cinayetlerine daha açık biçimde Yemen’de devam ediyorlar. Bu ülkede her yeri bombaladılar. İnsanlar temiz su ve ekmek bulamıyor. Kolera başta olmak üzere salgın hastalıklar kırıp geçiriyor halkı. On binlerce çocuk acından öldü, yüz binlercesi ölmek üzere.

ABD’ye direnen Yemenliler var diye yapıyor bunları saldırgan Vehhabi haydutu...

Allah, 21 milyon Yemenli Müslüman’ın başına bomba yağdıran, çocuklarını acından öldüren bu haydut Vehhabilerin belasını versin.

Umarım, AKP Lideri Erdoğan bir gün de Yemen’de halen katledilen çocuklar için bir iki kelime eder.

‘AKP KARŞI DEVRİM HAREKETİDİR’

Eski AKP Milletvekili Şamil Tayyar, TGRT adlı tarikatçi kanalında partisini överken, "Açık bir şekilde söylüyorum AKP bir karşı devrim hareketidir!" demiş.

Tercümesini yapalım: AKP, Türkiye Cumhuriyeti’nin yaptıklarını yıkmakla görevli bir partidir... Var olan düzeni yıkmaktadır...

Şamil Bey, ağzına sağlık! Bizim yıllardır daha yumuşak biçimde yazdıklarımızı çok daha açık ve keskin olarak itiraf etmişsin.

Ama bunun hukuktaki karşılığı anayasal suç işlemektir. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı AKP’yi kapatmak için dava açar ise sizin bu itirafınız en kuvvetli kanıtlardan birisi olacaktır.

Şamil Bey, yoksa siz FETÖ’cülerin uzaktan yaptığı gibi AKP’yi değersizleştirmeye ve suçlu göstermeye çalışanlardan mısınız?

MELİH’e YAĞ ÇEKMEK

Adamı bağırta bağırta görevden aldılar. Yerel seçimler yaklaştı ya, AKP’li Özhaseki "Melih bey bir ekoldür! Ak Partili’dir." diye onu övmüş.

Rüşvet, bu...

Hayati Yazıcı da ters taraftan işaret verdi: "Gökçek, iş olsun diye görevden alınmadı!"

Aba altından sopa da bu...

MHP’den aday olmasını önlemek için onu övecekler, yeni rüşvetler önerecekler; olmaz ise tehdit edecekler.

Biliyorlar ki Melih Gökçek Ankara’dan aday olursa AKP’nin kazanma şansı yok.

Onu bile harcadı Erdoğan...

Yozgatlı Andımız düşmanına gösterdiği yol arkadaşlığını ondan esirgedi...

Hem de aşağılayarak...

Daha önce de yazdım: Melih Gökçek hafife alınacak bir kişi değildir, çünkü tabanı vardır. O siyasette iken Erdoğan daha kapının dışında idi.

https://twitter.com/r_zelyut

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87