Kadın:
ÇOCUKLARIN DRAMATİK SEVİNCİ

ÇOCUKLARIN DRAMATİK SEVİNCİ

Antalya'da, ellerini kelepçeleyip kendisini çıplak halde saatlerce döven eşi Ramazan İpek'i av tüfeği ile vurup öldüren Melek İpek'in avukatı Ahmet Onaran, "Çocuklardan küçük olan 'Babamın eli ağırdı. Bizi de çok döverdi. Geçen hafta da annemin kafasında ütü kırdı. Yaşasın artık babam gelmeyecek, biz dayak yemeyeceğiz değil mi?' diye söylediğini duydum. Çocuklar da şiddete uğramış" dedi.

Antalya’da yaşayan Melek (31) ve Ramazan İpek (36) arasında 3 gün önce evde tartışma çıktı. Ramazan İpek, 2 çocuğunun annesi eşi Melek İpek’in ellerini kelepçeleyip sabaha kadar dövüp, işkence yaptı.

Melek İpek şiddet gördüğü gecenin sabahında servis şoförü Ramazan İpek’i işten döndüğü sırada av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Jandarmaya teslim olan Melek İpek tutuklanırken, çiftin çocukları 9 yaşındaki C. ve 7 yaşındaki İ. annenin yakınlarına teslim edildi.

“BURADA EN AZINDAN DAYAK YOK, İYİYİM”

Melek İpek’in avukatlığını üstlenen Ahmet Onaran, en son onunla dün akşam saatlerinde cezaevinde görüştüğünü söyledi. İpek’e durumunu sorduğunda “Burada en azından dayak yok. İyiyim” cevabı aldığını belirten avukat Onaran, “Dayak olmadığı için mutlu olduğunu gördüm. Çocuklarını özlediğini söyledi. Kızlarının kendisi olmadan uyuyamayacağını söyledi. Duygu yüklüydü. Olan bitenleri koğuşundaki televizyondan takip ettiğini söyledi” dedi.

“BABAMIN ELİ AĞIRDI, BİZİ DE DÖVERDİ”

Çocuklarla da pedagog eşliğinde görüştüğünü belirten avukat Ahmet Onaran, “Çocuklar da şiddete uğramış. Çocuklardan küçük olan ‘Babamın eli ağırdı. Bizi de çok döverdi. Geçen hafta da annemin kafasında ütü kırdı’ dedi. Çocuklara hediyeler gönderilmişti, onları götürüp teslim ettik” diye konuştu.

Türkiye’nin birçok yerinden çocuklara hediyeler ve aileye yardım noktasında telefonlar aldıklarını belirten avukat Ahmet Onaran, çocukların kırılan tabletleri için ilgili birkaç kurumla görüşerek onların derslerini yapabilmeleri için tablet temin ettiklerini söyledi.

Çocukların ısrarla anneannesi, dayısı ve teyzesinin yanında kalmak istemeleri üzerine Melek İpek’in yakınlarına teslim edildiğini ifade eden Ahmet Onaran, “Melek İpek kronolojik olarak şiddete maruz kalıyor. Çocuklar da maruz kalıyor. Ramazan İpek, Melek İpek’e şiddet uyguladığı zamanlarda karakola gitmesin diye ‘Seni öldürür kıyma yapar köpeklere yediririm’ diyerek korkutmuş” şeklinde konuştu.

Bu şekilde şiddetin Melek İpek tarafından olağan hale geldiği için artık tepki veremez olduğunu da ifade eden avukat Onaran, çocuklarla yaptığı görüşmede çok etkilendiğini söyledi.

Küçük kızın babasının gelmeyeceğine sevindiğini belirten Avukat Onaran, “‘Yaşasın artık babam gelmeyecek, biz dayak yemeyeceğiz değil mi?’ diye söylediğini duydum. Daha birçok şey söyledi ama bunları mahremiyet gerekçesi nedeniyle söyleyemiyorum” dedi.



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

PERU YANGIN YERİ
Peru’da, Cumhurbaşkanı Pedro Castillo'nun 7 Aralık’ta Kongrede görevinden azledilip cezaevine gönderilmesinin...

Haberi Oku