Kültür-Sanat:
BEYOĞLU'nda SIMSICAK SÖYLEŞİ

BEYOĞLU'nda SIMSICAK SÖYLEŞİ

Sanatçı, Yazar Bedri Baykam moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşiye katılan konuklara İstanbul gazozu ve kurabiye ikram edildi. Söyleşinin ardından yazar okurlarına kitabını imzaladı.

Moda’nın değişimlerle anlatıldığı ve bu tarihi semtten portrelerin sıkça yer aldığı kitabın içindeki görselleri Meliha Serbes resimledi. Hüseyin Latif kitabının “İlk ve Sonsöz ”ünde içeriğine anlamlı bir vurgu da yapmış. İşte Latif’in anlatımıyla Moda:

“İstanbul deyince Moda başta olmak üzere belli başlı semtler, yazarları, şairleri ve çizerleri gelir aklıma. Her ne kadar kendime merkez olarak Moda’yı seçmiş olsam da sevdiğim, okuduğum yazarların kentleri, mahalleleri farklıdır. Ama onlar hep benimle birlikte olurlar; ne düşündüklerini, nasıl yaşadıklarını, ne yazdıklarını daima merak ederim. İşte bu merak ve bu kentte daha iyi yaşayabilmenin özlemidir bana bu kitabı yazdıran.”



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KADINLARIN GİZEMLİ DUYGULARI TUALE YANSIDI
Türk resim sanatının genç yetenekleri arsında yer alan ve eserleriyle adından sıkça söz ettiren İç...

Haberi Oku