Kültür-Sanat:
ÇOCUK TİYATRO FESTİVALİ BAŞLIYOR

ÇOCUK TİYATRO FESTİVALİ BAŞLIYOR

İBB'den yapılan açıklamaya göre, 12-17 Temmuz'da İstanbul'daki 10 ilçede yer alan parklarda kurulacak sahnelerde, mevcut projede yer alan 40 oyun seçkisi ile tiyatro sanatçıları çocuklara ulaşacak.

"İBB Çocuk Tiyatro Festivali" kapsamında oyunlar, Göztepe 60. Yıl Parkı, Bağcılar Bölge Parkı, Kartal Çamlık Parkı, Arnavutköy Şehir Parkı, Büyükada Atatürk Meydanı, Çamlık Erguvan Tepe Parkı, Ümraniye Şehitlik Parkı, Başakşehir Hoşdere Millet Bahçesi, Sultanbeyli Gölet Parkı ve Zeytinburnu Çırpıcı Parkı'nda çocuklarla buluşacak.

Bir hafta sürecek festivalde her gün 17.00 ile 20.40 saatleri arasında 4 oyun sahnelenecek, oyun aralarında çocuklar için eğlenceli performanslar ve konserler yer alacak.

Etkinlik programıyla ilgili ayrıntılar, İBB'nin sosyal medya hesaplarından öğrenilebilir.



AA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KADINLARIN GİZEMLİ DUYGULARI TUALE YANSIDI
Türk resim sanatının genç yetenekleri arsında yer alan ve eserleriyle adından sıkça söz ettiren İç...

Haberi Oku