Magazin:
BAŞARISINA ALTI N PLAK

BAŞARISINA ALTI N PLAK

Genç şarkıcı besteci yeni şarkılarının da aynı etkiyi  göstereceğinden emin olduğunu bunu da şarkıların da  gizlediği  duygu tılsımına borçlu olduğunu söyledi.

Rafet El Roman’ın seslendirdiği unuturum elbet, dünya çapında bir çok sanatçı tarafından seslendirildi. Bu başarı Emre Müzik tarafından ödüllendirildi.

Harun Sürek bu büyük ödülün kendisini çok mutlu ettiğini yeni projeleri içinde motive ettiğini söylerken hali hazırda birçok şarkısının olduğunu hiç vakit kaybetmeden şarkılarını dinleyiciyle buluşturacağını belirtti ve bu başarılı ivmeyi sürdürmek istediğini, yakın zamanda birçok süpriz projelerle buluşacağız, farklı sanatçılardan yeni şarkılarını duyacağımızı belirtti.

Birçok konser teklifi alan ancak, repartuar çalışmasına giren genç sanatçı Dünyada hala devam eden pandemi sürecinden etkilenen sektörlerin başında müzik dünyası geliyor.

Bu süreçte Türkiye’de müzik dünyası sanatçıları çok büyük darbe aldığını belirtten Sürek,  bu süreçte de üretmeye devam ettiğini sevenleri ile buluşmak için sabırsızlandığını söyledi. Magazinsel olaylardan ve polemiklerden uzak durduğunu daha çok başarıları ve şarkıları ile anılan bir sanatçı olmak istediğini belirtti. Stüdyoya kapandığını kendi şarkılarını dinlerken bütün duyguları bir arada yaşadığını belitti…



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

VOLKAN KONAK'tan JET YANIT
Diyanet İşleri Başkanlığı, kuruma ve Ali Erbaş’a yönelik sözleri nedeniyle şarkıcı Volkan Konak...

Haberi Oku