Magazin:
SILA'nın DARP DAVASINDA KARAR

SILA'nın DARP DAVASINDA KARAR

Türkiye'nin günlerce konuştuğu Ahmet Kural ve Sıla Gençoğlu davasında sona gelindi. Ahmet Kural'a verilen hapis cezası kesinleşti. 29 Ekim 2018'de Ahmet Kural'ın Sıla Gençoğlunu Zekeriyaköy'deki evinde darp ve tehdit ettiği iddiasıyla açılan davada ilk karar 2019'da çıktı.

Mahkeme, Kural’a basit yaralama ve tehdit suçundan toplamda 1 yıl 4 ay hapis cezası verilmesine hükmetti, Kural'ın avukatları kararı istinaf mahkemesine götürdü.

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 30. Ceza Dairesi’nde yeniden görülen davada nihai karar çıktı. Mahkeme heyeti, Ahmet Kural’a "Basit yaralama, hakaret ve
tehdit suçlamaları olmak üzere toplamda 1 yıl dört ay 20 gün hapis cezası verilmesine hükmetti.

Kararı sosyal medyadan duyuran Gençoğlu’nun avukatı Rezan Epözdemir "Hukuk mücadelemiz bugün itibariyle sona erdi, adalet geç de olsa tecelli etmiştir"
sözleriyle duyurdu.

Karar sonrası Kural cephesinden ise herhangi bir açıklama gelmedi.



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

VOLKAN KONAK'tan JET YANIT
Diyanet İşleri Başkanlığı, kuruma ve Ali Erbaş’a yönelik sözleri nedeniyle şarkıcı Volkan Konak...

Haberi Oku