Magazin:
TATLISES'in KIZINA SALDIRI ŞOKU

TATLISES'in KIZINA SALDIRI ŞOKU

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, Nişantaşı'ndaki güzellik merkezinde saldırıya uğradı. Çıtak saldırıyı yara almadan atlatırken burada çalışan bir kişi kafasından yaralandı. Çıtak Harbiye Polis Merkezi'ne gelerek şikayetçi oldu.

Olay Nişantaşı’ndaki güzellik merkezinde meydana geldi. Yabancı uyruklu oldukları öğrenilen dört kişilik grup güzellik merkezinde bakım yaptırdı. Bir süre sonra taraflar arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

KAPIYI TEKMELEDİLER

Olayda güzellik merkezinde çalışan bir görevli darp edildi. Dükkanda olan Dilan Çıtak sokağa çıkıp polislerden yardım istedi.

Polislere yaşanan kavgayı anlatan Çıtak, ‘kapıları tekmelediler, yabancı uyruklulardı’ ifadelerini kullandı.

Koşar adımlarla karakola giren Dilan Çıtak Tatlıses, “Tırnakçı dükkanıma saldırdılar. Şikayetçi olmaya geldim. Bir çalışanımız ağır yaralı” dedi.

DEHŞETİ ANLATTI

Dilan Çıtak, Nişantaşı’ndaki güzellik merkezinde yaşanan ve bir çalışanının kafasından yaralanmasına neden olan olayla ilgili konuştu. Çıtak, “Asistanım randevularının olmadığını söyleyince, içeride arbede yaşandı. Direkt çalışanıma saldırdılar. Parfüm şişesiyle kafasını yardılar” dedi.

Basın mensuplarına yaşanan olayla ilgili bilgi veren Dilan Çıtak “Şu an çalışanımın sağlığını düşünüyorum. Aklım onda. Hastanede şu an. Tomografi çekilecek. Gerekli işlemler yapılıyor. İçeride zaten avukatım ile birlikteyim. Şikayetçiyiz. Kötü bir şey yaşadık. Saldırıya uğradık. Asistanım randevularının olmadığını söyleyince, içeride arbede yaşandı. Direkt çalışanıma saldırdılar. Biz de şu an şikayetçi olduk. Parfüm şişesiyle kafasını yardılar. Şimdi kafam orada. Oradan haber bekliyorum. Şu an sağlık durumu daha iyi. Hem kadın hem erkekler vurdu” diye konuştu.



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

VOLKAN KONAK'tan JET YANIT
Diyanet İşleri Başkanlığı, kuruma ve Ali Erbaş’a yönelik sözleri nedeniyle şarkıcı Volkan Konak...

Haberi Oku